Си ги помешал брзините малце дечко. Каква врска има Челзи со Керол и Суарез. Ни бил заинтересиран за нив ни ништо. Торес беше број 1 во Ливерпул. Го гледавме како се мачи со повреди, како игра како жена пред пораѓање, како се радува... И после изјава дека нема да заигра во друг англиски клуб, самиот он поднесува барање да си оди од Ливерпул само што беше купен партнер за него во нападот. Торес?? НЕ ФАЛА
Ама во Милан, тогаш фала.
Иначе крајно идиотски е од вас да баксузирате со зборови не(среќа), ако решил да замине, можете само да му го цунете газот.
Ајде прочитајте некаде од фан на Челзи каде велат со не(среќа) на Керол или Суарез.
Се мислев да пишам ама викам нема да има вакви испади.
Ама во Милан, тогаш фала.
Иначе крајно идиотски е од вас да баксузирате со зборови не(среќа), ако решил да замине, можете само да му го цунете газот.
Ајде прочитајте некаде од фан на Челзи каде велат со не(среќа) на Керол или Суарез.
Како и да е, не е спортски и коректно, и малце почит треба да се има и да не се трошат такви муабети од чиста причина затоа што тој некогаш растурал за Ливерпул и многу допринесол.Се мислев да пишам ама викам нема да има вакви испади.
Значи, со среќа на Челзи, и ви честитав во ваш фан-клуб на новиот страшно квалитетен играч. Пишаното се однесува на Торес, не на Челзи.
И крајно идиотски би било стварно да некој од фан клуб Челзи да ги баксузираат Керол или Суарез, со основна разлика што Торес од кај нас премина кај вас.
Многу пати пишав. Ја разбирам потребата да си оди. Ама начинот на заминување ми го смени и мене и мислењето на милиони фанови. И тоа се наши лични мислења. Го величев и сакав претерано, за разлика од било кој друг играч. И Алонсо и Маскерано си заминаа скоро, ми беше криво ама ни приближно волку. А и рака на срце, последниот значителен успех во Ливерпул е сезоната пред неговото доаѓање.Како и да е, не е спортски и коректно, и малце почит треба да се има и да не се трошат такви муабети од чиста причина затоа што тој некогаш растурал за Ливерпул и многу допринесол.
:pos2::pos2:хаха и мурињо ако можат да го донесат ќе биде секоја ден ливерпул во весник на насловна, скршена глава, заби во чаша, око во гипс и .....
Congratulations to Konchesky who signed for a team with 2 European Cups...how many have Chelsea won?