Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
АУУУУУУУУУУУУУ КЕРОЛ А? :)
Го лапнавте најталентираниот напаѓач во Англија, кога во еден Њукасл постигнал 12 гола у ПЛ со никаква средина кај вас ќе дава 30 на сезона. :)
Честито перфектно засилување.:vozbud:
Головите Керол ги постигна најчесто по асистенциите на Бартон и Нолан. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
179280_197664430248657_164700110211756_858842_850212_n.jpg

Сликичка што се појави пред малце на нет.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Значи кој идиотизам е ова, да палиш дрес од твојот омилен клуб затоа што некој си заминал. Ме боли цеф што е дресот со името на Торес, тоа е дрес на Ливерпул, негово палење ме навредува подеднакво ко да е дрес на некој друг играч.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Значи кој идиотизам е ова, да палиш дрес од твојот омилен клуб затоа што некој си заминал. Ме боли цеф што е дресот со името на Торес, тоа е дрес на Ливерпул, негово палење ме навредува подеднакво ко да е дрес на некој друг играч.
Секој клуб има просечно и ниско интелегентни луѓе. Па така и ние. :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Шо пропуштив досега??? Видов дека Торес е пред трансфер во Челзи, Керол официјално потпиша со нас или уште се чека??? Искрено ова е коцка на Кени но ако успее да го контролира темпераментот на Керол тогаш сигурно ке биди супер засилување, Ајала видов потпиша за некој клуб од чемпионшип мило ми е за него ке добие искуство и Кончески во Форест...друго нешто дали пропуштив???

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Шо пропуштив досега??? Видов дека Торес е пред трансфер во Челзи, Керол официјално потпиша со нас или уште се чека??? Искрено ова е коцка на Кени но ако успее да го контролира темпераментот на Керол тогаш сигурно ке биди супер засилување, Ајала видов потпиша за некој клуб од чемпионшип мило ми е за него ке добие искуство и Кончески во Форест...друго нешто дали пропуштив???
Ајала требаше да иде на позајмица, ама како што прочитав се откажало тоа. Иначе воглавно тоа е тоа, сеа за сеа :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Керол пред малце пристигна за медицинските прегледи. Валјда е формалност само. Торес скоро сигурно завршува во Челзи. Иначе и јас имам дрес од него ама фино лепо ке ги откорнам буквите и ќе ми биде само 9ка

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
која е понудата за торес?
некаде на интернет прочитав 50 милиони фунти + анелка. точно е ова?

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Керол пред малце пристигна за медицинските прегледи. Валјда е формалност само. Торес скоро сигурно завршува во Челзи. Иначе и јас имам дрес од него ама фино лепо ке ги откорнам буквите и ќе ми биде само 9ка
Затоа си земав ја без име, не верувам во вечна љубов на играчите кон тимовите, иако сите се осмелуваат да искажат нешто такво на интервјуа :)

Него не знам што е полошо, да имаш дрес од Овен или од Торес!? :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Головите Керол ги постигна најчесто по асистенциите на Бартон и Нолан. :)
Епа тоа ти викам де, му асистираа такви инвалиди што незнаат еден центаршут да направат, а замисли Џерард и Меирелес што ќе прават.:D

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Не го кини бе,дај ми го мене...:)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Некаде читав 42м , некаде 46м фунти.

Кај и да е ќе дознаеме.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Затоа си земав ја без име, не верувам во вечна љубов на играчите кон тимовите, иако сите се осмелуваат да искажат нешто такво на интервјуа :)

Него не знам што е полошо, да имаш дрес од Овен или од Торес!? :)
Среќа од Овен иам само постер во детската и на него ми пишува: Продад (главата на овен)-ена душа. :pos2:
Иначе ако мислев дека некој ке остане со нас тоа беше Торес. Одлично прифатен од навивачите, многу голови даваше плус и Карагер изјавил дека син му ја пеел Фернандо Торес Ливерпулс намбер 9:toe:

Не го кини бе,дај ми го мене...:)
Не го давам ќе си го носам. Буквите можам да ти ги дадам ако сакаш да си залепиш позади на Баерн дресот Гомез. 2 букви имаш више од мене.О и е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom