F
fantomX
Гостин
Честитки.
Се фино и поштено, само не гледам зошто не би ги погледнал во очи? Да не можеби им украл нешто?Нарадне недела Торес во плав дрес ке биде мотив повеќе за фудбалерите на Ливерпул да се трудат а Торес незнам како ке ги погледне во очи.
Се на се задоволен сум од трансферите, сега ги трошевме парите на Абрамович а на лето тек ке ги трошиме нашите наредниве 6 месеци ке покажат најдобро што ни треба но јас мислам дека изборот ке се сведе на Шоукрос еден лев бек дефинитивно и крила!!! Ешли Јанг или Еден Хазард би биле одлична аквизиција. Сигурно ке се додава и трет просечен напаѓач а Нгог ке го праиме четврти.
Конечно трансфериве завршија па сега можеме да се опуштиме и да си глеаме фудбал. да видиме како ке се уклопи новото напаачко дуо
Работата е во тоа што ние го перцепиравме како емотивно момче. И страшно мелодраматичен.Се фино и поштено, само не гледам зошто не би ги погледнал во очи? Да не можеби им украл нешто?
Ни скоро ни наскоро изгледа нема да те сфатам.Работата е во тоа што ние го перцепиравме како емотивно момче. И страшно мелодраматичен.
Скоро ќе ме сватиш.
Така нека бидит.Ни скоро ни наскоро изгледа нема да те сфатам.
Јас појќе је гледам емоцијата да покажи зошто си заминал со давање 100% во победа над Ливерпул. Ко е веќе емотивно момче.
Ми се допаѓа ова Инаку добри желби имаш. Само доволно е едно крило,Адам и лев бек а може и стопер................. Ја претерав сега хахаха озбилно уште 3 играчи и тоа е. Од газдите се доволни 30 милиони другото од продажба.Нарадне недела Торес во плав дрес ке биде мотив повеќе за фудбалерите на Ливерпул да се трудат а Торес незнам како ке ги погледне во очи.
Се на се задоволен сум од трансферите, сега ги трошевме парите на Абрамович а на лето тек ке ги трошиме нашите наредниве 6 месеци ке покажат најдобро што ни треба но јас мислам дека изборот ке се сведе на Шоукрос еден лев бек дефинитивно и крила!!! Ешли Јанг или Еден Хазард би биле одлична аквизиција. Сигурно ке се додава и трет просечен напаѓач а Нгог ке го праиме четврти.
Конечно трансфериве завршија па сега можеме да се опуштиме и да си глеаме фудбал. да видиме како ке се уклопи новото напаачко дуо