Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Јуве сезонава ја игра со срце и затоа има некој успех. Јуве не е квалитетна екипа, со играчи од рангот на Лихштајнер,Барѕаљи,Пирло,Вучинич. Него ете им тргна , прв момент кога ке ги фати криза, а нормално е да дозивеест таква во сезоната (ненормално е она Интер што го проаѓа 10 кризи во полусезона) Јувентус ке се распадне ко кула од карти ви ГАРАНТИРАМ.

Да се слагам дека јуве сезонава ја игра со срце, ама да кажиш дека Пирло немал квалитет, дека Вучинич немал квалитет! е тоа тие незнаење, и не пратење доволно фудбал!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Преку глава сте ми со овие "што би било ако би било " муабети. Али ваше си е . :)

Еве го Хуан на прв тренинг со Интер, интересен ми е фактот дека не очекував ваков жбит од дефанзивец.Споредете го со Лусио.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Мислиш дека со Мурињо овој Интер ќе беше лесен залак за Јуве, Лече, Наполи, Новара, Аталанта, Катанија и ред други ?
Мене тоа ми е поентата, дека Мурињо за ваква конкуренција е она што е Меси у конкуренција со Пандев, Макароне и Маскара, чиста рутина му беа таквите тренерчиња како и да ја вртиш, само човек што не го гледал Интер во ерата на Мур може да ми тврди дека Интер исто срање ќе беа и со него во моментов. Тоа бар кај мене не поминува, зашто во доста јака конкуренциј и 2008-2009 освои рутински трофеј со шугава екипа каде Станкович беше главниот плеј во тимот а средината беше далеку послаба од онаа која сега ја има тимов, односно, ја имаше до Јануари зашто и Мота беше тука.

На крај краева он и со двајца играчи мањак знаеше да оди на победа против Сампдорија кои таа сезона имаа одлични резултати и завршија 4ти.
За Рома повторно ќе беше лесен залак, ни на Мурињо не му оде со екипи како Барселона и слични !!! :cool:
:rolleyes:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Преку глава сте ми со овие "што би било ако би било " муабети. Али ваше си е . :)

Еве го Хуан на прв тренинг со Интер, интересен ми е фактот дека не очекував ваков жбит од дефанзивец.Споредете го со Лусио.

личи на Смолинг од Ман Ј.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.168
За Рома повторно ќе беше лесен залак, ни на Мурињо не му оде со екипи како Барселона и слични !!! :cool:
:rolleyes:
Па со Интер баш преку Барса си освои тројна круна. :)
A и да се стават у иста реченица Барса и Рома некако не иде, без разлика што Енрике е таму, пред 2 кола и оние 4 парчиња примија од тимче ко Каљари, слаби се и Рома сезонава, само начекаа село без кучиња и удрија покер, иначе тој Интер што тогаш искочи на терен без Снајдер и Алварез и со тој дефанзивен некреативен формат на Раниери веруј ми, не е никакво мерило за силите на некоја екипа со високи амбиции. Да форсира Раниери ист онаков фудбал што тераше со Рома првата сезона кога дојде и до прво место, друг ќе беше муабетот, далеку подобри ќе беа Интер, ако ништо друго, уште повеќе се доближеа и до Јуве и до Милан, а со оглед на резултатите на Милан последниов период имаа и простор да ги поминат.

Затоа таа серија од 7 победи по ред колку што беше добра толку беше и лоша бидејќи истролани победи беа тоа, со неубава игра и прашање на време беше кога истата таа игра ќе доживее целосен крах, само Раниери отиде на она, тимот што победува не се менува, во случајов тоа важеше за стилот на игра и бум, бум, буууум. Добро е што сега доаѓаат 2 средби по ред дома, Новара и Болоња, идеална прилика колку толку да се стабилизира тимов и потоа да патуваат во Неапол каде немаат победа у последниве 4 години, само 1 гол успеаа уз пут да дадат на тој терен ( лани со Лео, Ето стрелаше прецизно у нареден меч, 1-1 изиграа ).

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Фабио Капело си дал отказ , ете еден добар и слободен стратег

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
kapelo dade edna izjava koja vvika vo inter nikako ne odam pa i da stanam siromasen.Majni vakvi juventuski lajna
А ова другово лајно подобро ли е ?
Кај рекол тоа да жити се кажи ми ?
Ја колку што се сеќавам првиот пат кога го баравме Капело , англичаните не го пуштија да дојде кај нас ако ме држи сеќавање . Тоа беше по одењето на Мурињо кога Капело беше прв опција да дојде

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
А ова другово лајно подобро ли е ?
Кај рекол тоа да жити се кажи ми ?
Ја колку што се сеќавам првиот пат кога го баравме Капело , англичаните не го пуштија да дојде кај нас ако ме држи сеќавање . Тоа беше по одењето на Мурињо кога Капело беше прв опција да дојде
Абре имаше изјава од него дека несакал никако во Интер.Можеби раниери е за никаде али овој нема шанси да дојде сега.Морати секако до летото ќе биде со раниери па после ќе бире меѓу гвардиола,боаш и некој трети.ама овој никако не иде

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.168
Фабио Капело си дал отказ , ете еден добар и слободен стратег
Да му ебам ја него матер, фино лепо можеше да ги батали летото по СП, идеално време да се изгуби од таму и да почне нов проект, сега џабе е, нема шанси да дојде, исто и летово не верувам да го ангажираат, а ненормално добро ќе доешем, и он и неговиот тим што го прати, сите се феноменални.
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 21:42 ---
kapelo dade edna izjava koja vvika vo inter nikako ne odam pa i da stanam siromasen.Majni vakvi juventuski lajna
Капело веќе беше наредена работа за Интер, веќе и им најдоа место на неговите соработници но он чекаше да види дали ќе добие отказ од Англија па потоа да доаѓа во Интер, приоритет му беше успех и на репрезентативно ниво со оглед дека Се освоил ко тренер на клубови. Од ФА се решија да му дадат доверба и тоа беше тоа, Интер тргнаа по втората опција, Рафа.

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Ете му ги на Мурињо два шампионски тренери кои може да го водат Интер до шампионски патеки, Капело и Хидинк. Нек договори еден од нив за до година, па да го гледаме Интер во вистинско издание.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.387
Поени од реакции
113.843
Капело би било одлично да дојде, стратег кој гарантира добра игра на сите фронтови, особено во Серија А. Спасов, нема врска тоа дека Капело е лојален на Јуве, он ги има водено и Милан и Јуве и Рома така да не би требало да има проблем да дојде кај нас, е сеа колкави се можностите да дојде и дали му е во план на Морати тоа е сосем друг муабет.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

Снајдер, Алварез, Деки, Форлан обработија целосен тренинг... заедно со Пацини (кој вчера имал индивидуален тренинг), а исто им се приклучи и Хуан Хесус.
Гуарин и Самуел со индивидуални тренинзи...

(y)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Јуве сезонава ја игра со срце и затоа има некој успех. Јуве не е квалитетна екипа, со играчи од рангот на Лихштајнер,Барѕаљи,Пирло,Вучинич. Него ете им тргна , прв момент кога ке ги фати криза, а нормално е да дозивеест таква во сезоната (ненормално е она Интер што го проаѓа 10 кризи во полусезона) Јувентус ке се распадне ко кула од карти ви ГАРАНТИРАМ.
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 14:48 ---
Значи за да бидеш прв во Италија ти треба само срце? Квалитет јок... :pos: Виц на векот.
Лихштајнер , Барзаљи и Пирло немаат квалитет :LOL: шта то рече ,скриј се под камен плиз. Ајде вака, напрај ми листа на играчи што се поквалитетни и/или играат константно во добра форма оваа сезона ,нормално на истите позиции на гореспоменатите. Во сериа А. И немој за Пирло да се осудиш да правиш споредби со друг играч, да не ти се смеат чафките. И кажи ми од кога следиш Сериа А, да не навлегувам во дебати безпотребно,ако си новајлија, те разбирам.

Kajgana Shop

На врв Bottom