Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јувентус го има тоа што е прв предуслов за освојување титула во Италија: одбраната да ти функционира. Тука се тие подобри и од нас и од останатите. Нивната одбрана е уиграна одлично, додека во нашата владее хаос. Секој натпревар некој се заборава напред или заборава на човек и примаме смешни голови. На пример последниот гол со Палермо го примивме како ние да губевме и да бркавме резултат. Тоа до пред две години не се случуваше.

Мое мислење е дека одбраната на Јувентус им даде дополнителна самодоверба и мотивација на останатите во тимот. Згора на тоа имаат препознатлив костур на екипата, не експериментираат многу и на Конте му е јасно што игра, за разлика од Раниери кој уште не може да заспие мислејќи каде да го тури Снајдер. Месеци поминаа, нешто ми вика дека никогаш нема да му најде место.

Јувентус немаат „класа“ во однос на останатите, имаше времиња кога имаа но сега е многу глупо да бараш класа во овој нивни тим. Имаат добра, мотивирана и уиграна екипа и тераат напред. За нас оваа година единствена сатисфакција е што повремено имаме можност да ги гледаме во геј дресови.

Тоа е тоа...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
До кога со кромањонецот Пацини во состав не знам...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Баш да видиме дали ќе го седне Пацини и Нагатомо на клупа.
До Недела ќе излезат уште 5-6 можни формации, уште е рано.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Конечно ќе го седне , од неколку причини ! Не дава голови, тренирал индивидуално, се врати Форлан...
Кога веќе зборуваме за класи и споредба со Јувентус, еј ние сме класа над нив! Ние се уште имаме најквалитетни фудбалери, но немаат веќе мотиви за игра, имаат освоено се што може да се освои и добар дел се во поодминати години ! Мора да се направи ремонт на тимот, а за почеток треба да се тргне од Раниери !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ме плаши тоа што и Морати и Бранка размислуваат вака како вас па гледам добри резултати вадиме....

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Неш досадно а ?
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 15:55 ---

Член од
23 август 2010
Мислења
39.387
Поени од реакции
113.843
Неш досадно а ?
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 15:55 ---
Абе ние може да го сереме Киелини али факт е дека е најбоље дефанзивец у Серија А у моментов, уз Тиаго Силва.
Али Маикон која фаца е... :pos:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Интер сеуште заинтересиран за коларов.
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 17:57 ---
Море на самуел му истекува договорот на 30 јуни 2012 год.И интер не сакал да го продолжи и ќе стане слободен играч.Сепак имам надеж дека на лето ќе реконструкција.:)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Добро утро Интеристи од цела Македонија.Имате снег?Ладно е дечки многу е ладно,за момент се стопливме ама она Лечено првин не смрзна,после Миколи си ја правеше нашата одбрана каша попара,и во купот Наполи мраз не стори.
Епа доста е пријатели.Ајде Ранко-ЗАЗА,извади сега со Новара 10 деструктивци(ги имаме толку) и само Пацо-Дрво гол стави го у напад,да чуваме резултат!
Мала шега,ја добиваме Новара!

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Luge kakvi najavi ima za vremeto vo Milano?Da ne e slucajno pod rizik za odlozuvanje utakmicava za utre???Aj ve molam kazete mi

Kajgana Shop

На врв Bottom