Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.654
- Поени од реакции
- 59.640
Нема кој сите спијат. Ако, не ти е лошо тоа, овие од фан-клуб Јуве научија да го мешаат ајварот, мора и ние нешто да научиме ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
2 недели ќе има пауза, да дој дома да го среди ајварот и ќе ја кидне за МиланоИначе Пандев до кога нема да игра, се надевам дека нема да биде спремен за утакмиците на репрезентацијата![]()
Па еве се социјализираме, учиме палачинки како да прајме па ќе ги каниме на благо...^
Не ви е жал бе ??
Треба да социјализираме со Јуве у моментов, ипак Италијанска екипа се
Абе што ги викаш на палачинки, ти дадоа тегла ајвар?Па еве се социјализираме, учиме палачинки како да прајме па ќе ги каниме на благо...![]()
Абе што ги викаш на палачинки, ти дадоа тегла ајвар?
Или од сожалување?
Искрено јас Димче го частам пиво или палачинка по негов избор откако ќе го износи аватарот![]()
Па за покер се зборело, си знае Сајтлер од лани. :wink: Најново засилување ќе им биде Бронсон, зима 99 број и цепа до стотка и назад.Абе многу чудни станавте на последнава страна.![]()
Незнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.
И да, Интер човече ни се смеат.... :pos2: Толку имам само да кажам!!
Овој е се подобар и подобарНезнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.
Ах неможам да се сетам во која епизода на "High stakes poker" сите признаваат дека Ајви е најдобриот играч во светот, ме мрзи да барам.
Ај доста оф топик.
http://dictionary.pokerzone.com/Doyle Brunson