Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.622
- Поени од реакции
- 59.469
Нема кој сите спијат. Ако, не ти е лошо тоа, овие од фан-клуб Јуве научија да го мешаат ајварот, мора и ние нешто да научиме
2 недели ќе има пауза, да дој дома да го среди ајварот и ќе ја кидне за МиланоИначе Пандев до кога нема да игра, се надевам дека нема да биде спремен за утакмиците на репрезентацијата
Па еве се социјализираме, учиме палачинки како да прајме па ќе ги каниме на благо...^
Не ви е жал бе ??
Треба да социјализираме со Јуве у моментов, ипак Италијанска екипа се
Абе што ги викаш на палачинки, ти дадоа тегла ајвар?Па еве се социјализираме, учиме палачинки како да прајме па ќе ги каниме на благо...
Абе што ги викаш на палачинки, ти дадоа тегла ајвар?
Или од сожалување?
Искрено јас Димче го частам пиво или палачинка по негов избор откако ќе го износи аватарот
Па за покер се зборело, си знае Сајтлер од лани. :wink: Најново засилување ќе им биде Бронсон, зима 99 број и цепа до стотка и назад.Абе многу чудни станавте на последнава страна.
Незнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.
И да, Интер човече ни се смеат.... :pos2: Толку имам само да кажам!!
Овој е се подобар и подобарНезнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.
Ах неможам да се сетам во која епизода на "High stakes poker" сите признаваат дека Ајви е најдобриот играч во светот, ме мрзи да барам.
Ај доста оф топик.
http://dictionary.pokerzone.com/Doyle Brunson