Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
За голот во 93 мин е катастрофа али не се случува само на нас и може да ни биде памет за друг пат.Со Удинезе бар за мене ке оценам на што сме и Удинезе ке бидат прав тест за нашата одбрана секако со Сторари,Мота и Бонучи во составот.Во однос на трансвер периодот Диего требаше да остане и да добие втора шанса а 12 мил од Мартинез да бидат пренасочени за асален лев бек и криво ми е што Џовинко не доби шанса во Јуве а ке беше и повеќе од потребен сезонава.

F

FuckYouAll

Гостин
Можеби во моментов сме дупка, промаја мава од сите страни и скоро сите мали екипи ни прават големи проблеми, и сите што знаат дека сум за Јуве ме заебаваат секој ден ама мене не ме боли, зш Јуве си е мој и не го давам и имат да го бранам дур сум жив без разлика дали водел или губел и кај и да е ќе се врати онаму каде што му е местото.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
лично мене резултатот ми одговара-ма каква Лига Европа беее !!! супер е шо ги пуштиле трупциве од тимот да се видат на шо личат и во кој тим им е местото-само тоа е позитивно од денешниот натпревар.....следниот натпревар против Удинезе ќе биде нова приказна,нов натпревар за зацврстување и напредок на овој солиден тим

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Можеби во моментов сме дупка, промаја мава од сите страни и скоро сите мали екипи ни прават големи проблеми, и сите што знаат дека сум за Јуве ме заебаваат секој ден ама мене не ме боли, зш Јуве си е мој и не го давам и имат да го бранам дур сум жив без разлика дали водел или губел и кај и да е ќе се врати онаму каде што му е местото.
Eeee brat kolku vreme go cekam momentot samo da ja vidam titulata povtorno vo nasi race posle nekolku godini !

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
лично мене резултатот ми одговара-ма каква Лига Европа беее !!! супер е шо ги пуштиле трупциве од тимот да се видат на шо личат и во кој тим им е местото-само тоа е позитивно од денешниот натпревар.....следниот натпревар против Удинезе ќе биде нова приказна,нов натпревар за зацврстување и напредок на овој солиден тим
точно но сепак јуве покажа дека можи да да игра но со килавите де чеље и легро ништо не прајме мота од ко влезе имаше добра игра

F

FuckYouAll

Гостин
Незнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Незнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.
хаххахахаха уште не ги научи-повеќе се за сеир и ремет отколку за гледање и коментар на фудбалски натпревар:toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Демек не ни е битна Лига Европа ? :pos2:

Туку, неможев да ја гледам утакмицата, само не сум задоволен од резултатот. Од екипата Лех П, примиме 3 гола на домашен терен леле ? Кај го има ова бе, јас очекував да ги наполниме без ниеден примен гол, а види што ни прават.
Стварно незнам што ке правиме, ако се продолже така многу многу тешко, да избориме Лига на Шампиони и оваа година.
Сега ке кажете со Удинезе мора да победиме и пак ако не победиме со следните и така натака, па рано е уште за проценување на сезоната, додека да видиме отишла и таа ..

разочаран сум ..

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
juventusi i ne e taka slab tim lech
imat dobri igraci najdobar minatata sezona mu bese levandovski sea imat i drugi jaki
onoj bosanecot e dobar igrac stilic isto i ovoj sto vi dadil tri gol e mnogu dobar mlad napagac i plus krivets od bate borisov

--- надополнето ---

ama trebalo da gi zgazite mnogu pojak tim imate

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Кој што сака нека каже, ама од овие моменти се повеќе глеам колку го сакам Јуве. Нека ми зборат колку што сакаат, срамно е не викам не е, ама јбг тоа е спорт, никогаш не сум сакал да навивам за тим што цело време победува, впрочем не ни постои таков. А тие што се откажуваат сами ќе си се каат не ни планирам да се замарам со нив. Ќе дојдат подобри моменти... Forza Juveee !!!

И да, Интер човече ни се смеат.... :pos2: Толку имам само да кажам!!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Сега ги видов головите ...

Дел Пиеро . . . :cuc::cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.