Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.827
^ Oстај ти Минери, со бурето на Иосоно шо прајме ...
едит: Средивте ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Само се мислам кога ќе забрише Syn.

Иначе јас продавам 2 шпила карти, интересно е тоа што фали една карта, ама не знам која, па и не е битно во играта. Некој заинтересиран?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
погледнете го видеото..песната е ВРВ..а и одлична компарација е направена со НБА мајсториите...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.583
Поени од реакции
6.727

Ретардирани раце има на клипов,,

ИоСоно ја имам од 15 литра незнам дали ке ти врши работа,, пола е со расол. :pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Направив букмарк, сеа ќе сликнам и сликата на сигурно.

И официјално го замолувам _The Great_ да подготви некое добро аватарче до почеток на следната сезона, онака уникатно да биде, не сакам другарот да носи аватар што веќе некој друг го носел.
Deal, со задоволство истиот ќе биде изработен. x)

п.с. Кога веќе правите муабет за јувенташиве, што мислите за ова протерувањево на ромиве бе ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Вие ептен сте биле отидени бе :pos:

Него ај јас идам во соседството (фан клуб ЈуБе) да си се посмеам малце :))

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.706
Кога сме веќе кај смрдеата, како сте по дома бе?
xa-xa, гуд уан! :) Како онаа фората: „Добар ден госпоѓо, се јавуваме од Водовод, дали имате вода дома...?“ Ја знаеш... :)
P.S.
Syn, до кога ќе бидеме толерирани да знам да си испланирам? :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.827
Не бе, нема смисла ваков епик муабет ( за кого како :) ) да се брише, дознавме многу нови работи, ко на пример финансиски мелтдаун за Димитар во иднина во случај да продолжи со истиве ставови.
Нејсе, време е да прекинеме, и уз пут, дека ме мрзи да проверувам, кога играат со Палермо ?
А кога сме кај нив, во очајно лоша форма се, нерешено дома прво коло и пораз гости од Бреша ( одбраната им е попаросана ), а и денес од Спарта Прага изгубија, пак примија 3 комада ко и со Бреша али ако сакаат точка од која нештата ке тргнат нагоре, ондак за наша жал, Интер им е права прилика за тоа.

Кјаер го шитнаа а такоџе и Кавани кој е супер играч ( 2 кола 2 гола до сеа ) а Миколи им е повреден и се десеткувани грдо, ако Рафа се реши да смени систем што би било и логично во ситуација кога и Пандев е повреден а ако игра Коутињо или Бијабијани само 1 би дремел на клупа, ондак убеден сум дека со цел плен си одат од таму, ако не, скептик сум за добар резултат, не се кадарни да гураат со 4231 у моментов, а и во остатоков од сезонава.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.706
А бе утре ќе пишам за фудбал, штом се толерира, глејте го овој што пишува по форумов:

Имате специјлани тави за палачинки, ми се чини дека не се многу скапи, и добра забава е да ги превртуваш без никакво помагало :)
Ако може рецепт за баклава да ни дадеш исто би ти биле благодарни сите на фан-клубов :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.827
Oвој Бенеaмата па ванаби Џејми Оливер, или у најлош случај, оној од 4 сезони дебелион. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ај бе реметете некој друг :)
Глеам правеа муабет за палачинки, како да не се утрапаш, можда некоја ќе те викне на палачинка :smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Вие ако сте арни, по втор пат ќе си го сецнам... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom