Фан Клуб: Вардар

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Владо Туневски отиде во Брегалница, сигурно е ова?:) Комшија ми е човеков не е лош само што немаше можност да се покаже бидејќи имаше повреда која бараше извесен период да одмара, мислам дека со ногата имаше нешто проблеми како и да е со среќа нека му е :) Графитов топ е(y) И немајте гајле управава добро си ја врши работата, гледате дека од секаде пробуваат да донесат некој играч... толку е буџетот колку за плати нема за плаќање оштетување ебате :icon_mrgr:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Се разочарав од Фичо, ептен лошо постапи што замина сега, иако изгледа се работи за богат клуб, па најверојатно оваа сезона ќе прават нешто посериозно, али во секој случај можеше многу подобро ако останеше барем уште една полусезона.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Заебете вие тоа Борат муабетите.......тоа што може да го добие во Казакстан во Македонија може да сонува само.Таму го богови ги третираат играчите во тие клубови,башка што и доста добро ги плаќаат.
Кај и да е и Боратленд ќе не стигне во фудбалот како сме тргнале.
А иначе 25-26 годишен играч од Македонија кога ќе направи трансфер на запад,да ми пишете.......нема теорија некој клуб од таму да го има барано,па макар дал и 50 гола во мак. лига.

F

FARANG

Гостин
$25 000 mesecno vo zemja kade sto fudbalerot (vraboteniot) ne plaka danok e isto ko $40 000 na zapad sto doaga nekade $10 000 nedelno. Neka se javi junakot sto nema da prifati vakov transfer. Ostajte gi tie u anglija sto zimaat miljoni i onaka pa se pravat heroi i lojalni i Fico cela kariera da krkal pola od ova i da ima veke 7-8 stana obezbedeno sigurno ke igral sega radi merak. Jas sum sreken sto potipisa tamu na 2 god i se nadevam za 2 god od sega deka ke se vrati vo Vardar.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
ОФИЦИЈАЛНО:
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=9430
Потврда од Ѓорѓиоски: Влегувам во трката за прв човек на ФФМ

Ах беееее, Благоја Милевски изгледа ќе го замени :tapp:
Е ова веќе не ми се допаѓа...

Настрана од нивните задкулисни работи ич не ми се допаѓа што навреме не го тргнаа Илчо од тренерската позиција. И така се ова си е испланирано, и така знаеа дека ќе станува кандидат и најверојатно иден претседател, требаше уѓште по сезоната да кандисаат нов тренер...

Неофицијално сме сакале 2 Италијанци да донесеме од школата на Рома или на Лацио... Шпицови... :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
ОФИЦИЈАЛНО:
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=9430
Потврда од Ѓорѓиоски: Влегувам во трката за прв човек на ФФМ

Ах беееее, Благоја Милевски изгледа ќе го замени :tapp:
Е ова веќе не ми се допаѓа...

Настрана од нивните задкулисни работи ич не ми се допаѓа што навреме не го тргнаа Илчо од тренерската позиција. И така се ова си е испланирано, и така знаеа дека ќе станува кандидат и најверојатно иден претседател, требаше уѓште по сезоната да кандисаат нов тренер...

Неофицијално сме сакале 2 Италијанци да донесеме од школата на Рома или на Лацио... Шпицови... :)
Мачеда :D

Мене Милевски ми се допаѓа како човек, за тренер не знам каков ќе биде, али мислам дека ќе успее. Он ја спремаше одбраната, и затоа примавме толку малку голови, најверојатно ќе се покаже ако не, ќе најдеме друг. А многу сакам италијанец да донесеме :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Мене Милевски ми се допаѓа како човек, за тренер не знам каков ќе биде, али мислам дека ќе успее. Он ја спремаше одбраната, и затоа примавме толку малку голови, најверојатно ќе се покаже ако не, ќе најдеме друг. А многу сакам италијанец да донесеме :)
И мене ми се допаѓа како човек, ама реално тоа што сите нас не интересира е колку ќе биде способен за да го носи клубот во Европска битка. Он си е добар ТРЕНЕР (во буквална смисла на зборот за тренирање на играчите, а не менаџер), ама никој не е сигурен како би ја водел екипата...
А и никој од нас несака експерименти на 20 дена пред настапите во ЛШ, пошто нормално е да стравувме од порази кога екипата ни ја води некој што сега дебитира на менаџерска позиција...
Мене најголема желба ми е да го видам Хаџиевски во Вардар :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
И мене ми се допаѓа како човек, ама реално тоа што сите нас не интересира е колку ќе биде способен за да го носи клубот во Европска битка. Он си е добар ТРЕНЕР (во буквална смисла на зборот за тренирање на играчите, а не менаџер), ама никој не е сигурен како би ја водел екипата...
А и никој од нас несака експерименти на 20 дена пред настапите во ЛШ, пошто нормално е да стравувме од порази кога екипата ни ја води некој што сега дебитира на менаџерска позиција...
Изборите се на 29ти јули, не верувам да си замине Илчо пред тоа...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе па илчо ќе ја воид екипата во Европа и после тоа ќе си даде оставка пошто собрнаието е на 29 јули а ние втората утакмица ја играме на 24 така да може Милевски да ја води екипата во 3 коло доколку ги помине Бате

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Аман те бе луѓе доста со глупиве замерки за човекот. Трансфер на Запад е мислена именка за македонските фудбалери во моментов, освен ако не се работи за некакви менаџерски сплетки (како што беше со Ибраими и Хасани). Па 100 место сме на ранг листата... кој е таа будала што сака да носи играч од Македонија, со исклучок на веќе етаблираните и докажани имиња од претходно, ама на нив времето веќе им минува. Ќе видиме за некоја година, ако продолжиме со вакво темпо, каде ќе играат нашите фудбалери. Да не праиме дека ова што му е понудено во Казахстан нема шанси да го добие ни во Романија, Полска, Чешка и ред други земји од таков калибар. А трансферот во Казахстан го избра пред Вардар затоа што парите што ќе ги заработи таму за две години се еквивалетни на 10-12 години малтерирање по ливадите низ Македонија. Кои прашање е дали некогаш целосно ќе ги добие. Епа ако најдете некој што ќе го одбере спротивното, што сакате ве частам.
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 18:00 ---
Абе Ѓоко не е будала да се расправа со овој исполитизиран фудбал. Си лапа милиони од Арапите. Едини асален тренер од Македонија во последните 20 години. А Илчо ако има совест ќе си замине уште веднаш. Вака го држи Вардар во заложништво. Не е ни најмалку фер. Ебати спортистот што и отслужува на партијата пред клубот.
Ја би го сакал Чеде, ама не знам дали се уклапа во шемите на партијата. Јебига нема членска со лавче. Не е запознаен дека му треба за кај нас.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Не знам дали има лиценца, ама Васовски за тренер!!! :D
И дај не жалете по Ивановски, толку му беше квалитетот, ако зема 300.000 долари секоја чест, ги има заебано в крај :D beneamata ќе играше за 60.000$ и ќе дадеше повеќе голови од него :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ќе има стрим од некоја од утакмициве што ги игра клубов деновиве?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не знам дали има лиценца, ама Васовски за тренер!!! :D
И дај не жалете по Ивановски, толку му беше квалитетот, ако зема 300.000 долари секоја чест, ги има заебано в крај :D beneamata ќе играше за 60.000$ и ќе дадеше повеќе голови од него :D
Во тек на вадење мислам дека му е лиценцата. Тетовче многу лесно можеше да биде тренер во младинските категории во Вардар доколку Дон Илчо не ставаше рампа за негов ангажман, ама фраерот не трпи конкуренција во своја близина, особено ако не e од негово најблиско oпкружување. Сега и те како ќе се најдеше Тетовецот. Има харизма човекот, а и омилен меѓу Вардарци.

Kajgana Shop

На врв Bottom