Фан Клуб: Вардар

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
15 мечеви 0 погодоци ..
Гледам зашто би консидирале позајмница во ваква лига на играчот!
Во секој случај, од самите тренинзи со прв тим веќе 4/5 години сигурен сум дека ќе биде квалитетно засилување за барем половина од мечевите ... како кадар за повеќе ранговски натпреварувања.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Кој е овој Александар Гелов?
Стави некое инфо како божем имаме идеја за кој играч се работи :icon_mrgr:
Од кај па ја да го знам пишуваше на фб кај повеќе членови и на страната Комити гордоста на Скопје :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Ма шо ве ебам и тебе и Saber :) Само RedBlack го иам видено 2-3 пати,вие изглеа многу заљубени сте па немате време :D
Не не закачај нас, женети сме ние немаме време за вакви работи :icon_mrgr:
Јас сум по пишувањето, за цртање неможам ама баш ич да помогнам, а и ти реков дека овој период ќе бидам зафатен и неможам да доаѓам :icon_mrgr: Не се најавив како Комита Ултрас... :P
Нека помогнат останатите, особено оние кои што живеат поблиску :pipi:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Ма шо ве ебам и тебе и Saber :) Само RedBlack го иам видено 2-3 пати,вие изглеа многу заљубени сте па немате време :D
Јас работам у позадина како што ти кажав на ноќни прошетки да чувам територија :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Од кај па ја да го знам пишуваше на фб кај повеќе членови и на страната Комити гордоста на Скопје :)
На гугл кога го барам ништо не излага, освен твитер од некој играч на Вардар Неготино :icon_mrgr: Си го игра курот некој... :icon_mrgr:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Наводно Кевин Кофи ќе дојде на проба во Вардар. 26 годишен ихрач од брегот на слоновата коска од школата на модена. Добри дриблинзи прави на клипов :))

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Наводно Кевин Кофи ќе дојде на проба во Вардар. 26 годишен ихрач од брегот на слоновата коска од школата на модена. Добри дриблинзи прави на клипов :))
Гуд скилс ! овој ако дојди и игра вака во вардар.. 2-3 фластери ке има... и без нозе ке го остават нашиве аматери..

F

FARANG

Гостин
Se e ova dobro samo ovoj ne e gol igrac... Nas ni treba nekoj sto ke ja smesti topkata vo gol, premnogu se oslonuvavme na Filip lani zatoa sto NEMASE koj drug da dade gol.
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 17:11 ---
Se e ova dobro samo ovoj ne e gol igrac... Nas ni treba nekoj sto ke ja smesti topkata vo gol, premnogu se oslonuvavme na Filip lani zatoa sto NEMASE koj drug da dade gol.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ризично е да го земаат овој, што ако во јануари му текне да оди на Афрички куп :D
Додека не видам, не верувам на нашиве „медиуми“.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
ВАРДАР - Зета 2 - 1 ! Победа на пријатеслка средба,ајде ајде,ајде ВАРДАРЕЕЕ

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
ВАРДАР - Зета 2 - 1 ! Победа на пријатеслка средба,ајде ајде,ајде ВАРДАРЕЕЕ
Сега истите експерти од пред некој ден што плукаа кога изгуби Вардар од Рудар ќе зборат како Вардар ќе освои Лига на Шампиони. Шала на страна секоја победа е добра вест, уште малку поопширно да видиме за стрелците и играта на Вардар.
Јован Костовски, кој веројатно ќе треба да го понесе главниот товар во нападот на Вардар, како и младиот Роберт Митев денеска со два гола во второто полувреме му обезбедија прв триумф на Вардар во пресрет на новата сезона.
Вардар уште неполна недела ќе остане во зимскиот туристички центар во соседна Србија, каде треба да одигра уште два меча, еден в понеделник и тој во петок со Црвена Звезда, по што последните десет дена пред дуелот со белорускиот првак БАТЕ Борисов во квалификациите за Лигата на шампионите ќе ги доработи во Скопје.
http://www.mkd.mk/41194/sport/vardar-ja-pobedi-zeta-na-podgotovkite-na-zlatibor/

Kajgana Shop

На врв Bottom