- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 146
Момци ај да каже некој нај евтина варијанта до Минск, од каде најблиску има авио линија,пари колку би била карта.Секоја информација е добредојдена. Нај сериозно прашувам.
Аман бре зарем толку е “лош“ Илчо?Во тек на вадење мислам дека му е лиценцата. Тетовче многу лесно можеше да биде тренер во младинските категории во Вардар доколку Дон Илчо не ставаше рампа за негов ангажман, ама фраерот не трпи конкуренција во своја близина, особено ако не e од негово најблиско oпкружување. Сега и те како ќе се најдеше Тетовецот. Има харизма човекот, а и омилен меѓу Вардарци.
Постарите ми рекоа будали како тебе неможеАј кажи ми јас да дојдам сакам![]()
чекераукц!Постарите ми рекоа будали како тебе неможе![]()
На темата Евтини авионски карти, има пишано дека Скопје-Минск(преку Истанбул) излегувала 290евра повратна.чекераукц!
Иначе не знам колку сте запознаени ама за во Белорусија за да одите ви треба виза која тешко се добива, а друго чаре е групно одење преку туристичка агенција и не знам они си завршуваат некои процедури. Цената е околу 650 евра директен лет од Белград до Минск. Нема од Скопје.
Тооо ЦецооооФилип Петров сепак останува во Вардар. Потпишал нов 2 годишен договор. Од утре иде на Златибор![]()