Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.736
Поени од реакции
22.905
Што направи па Роналдо ? Ако мислиш на тоа со Пеп, Пеп испадна педерче, намерно го испровоцира, што не му ја даде одма топката кога овој му ја бараше..
Замисли ја следнава ситуација: Мурињо ја зема топката и не ја дава одма топката на Меси кога тој ја бара. Сигурен сум дека Меси нема да се заврти со грб и да го турне Мурињо со рака. Иако ќе речеш дека не сум баба Ванџа и ништо не се знае, уверен сум. Жално е што дарбата на Роналдо не ја закитува со фер спортско однесување.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Немаше потреба да го турка.
Немаше потреба и Пеп да го провоцира, фино лепо можеше само да му ја фрли топката.

--- надополнето ---

Замисли ја следнава ситуација: Мурињо ја зема топката и не ја дава одма топката на Меси кога тој ја бара. Сигурен сум дека Меси нема да се заврти со грб и да го турне Мурињо со рака. Иако ќе речеш дека не сум баба Ванџа и ништо не се знае, уверен сум. Жално е што дарбата на Роналдо не ја закитува со фер спортско однесување.
Да губи Барса, да видиш како ќе реагира Меси.

Упм, станувам Барса фан, повеќе мислења вечерва имам тука него ли кај нас. :pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Немаше потреба и Пеп да го провоцира, фино лепо можеше само да му ја фрли топката.
Да не ти најбројувам Мурињо колку пати до сеа провоцирал па никој не го турнал никој:toe:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.736
Поени од реакции
22.905
Ај, да не испадне дека сме необјективни, да дадеме критика и за тепачот во нашата екипа Валдес!
Со кој мозок истрча од неговиот гол да решава ситуација?!?! Си заработи картон заради глупост.

Итуралде си ја еба мајката вечерва! :tapp:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Виља решава се ! :)
Со среќа нека му е првиот гол во Ел Класико и да му се множат.:)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 4 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A

Auditore

Гостин
Порничи на АЛФА ТВ..
Респект за играта, мило ми е што конечно се средија улогите, кој е кој.
Реал може да даде и 1 милијарда за трансфери и тренери никад нема да биде ко Барселона.
Роналдо најгнасен играч кој некогаш играл, копиле.
Каде е големиот Мурињо кој беше толку силен пред почетокот, сега може со неговите провокации и мудрувања да си оди дома со свиткан реп.
Гвардиола ме убеди во неговата професионалност, секоја чест.

Kajgana Shop

На врв Bottom