Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Незнам само зашто запреа после вториот гол, требаше да ги убиеме, да ги згазиме, немаше потреба од мало повлекување. Реал беше у нокаут, требаше тоа подобро да се искористи.

Visca el Barca !

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
more krvta ciganska da im ga jebem na ovie kopilinja madridski,sekogas sum se cudel kako moze covek da si naviva za ovie nz i kako da gi narekuvam mame nivno cigansko da im go jebem.
Батка уживај во играта на твојот тим, не знам што ти смета толку. Фер и коректно се одвива цел натпревар, што виде циганско сега не знам. Перфектна игра, солидно водство, наместо да се радуваш ти тераш некои детски муабети тука.

Честитки уште сега.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Немој некој да јаде гомна за Меси дека изглуми....видете ја снимката и витеде го ударот што го прима од циганот!

Ајде момци само продолжете вака....само вакаа... :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Незнам само зашто запреа после вториот гол, требаше да ги убиеме, да ги згазиме, немаше потреба од мало повлекување. Реал беше у нокаут, требаше тоа подобро да се искористи.

Visca el Barca !
Се сложувам со тебе брат во право си одиме на уште 1 2 гола

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Неможеш тим да направиш за 2 години и да го натрупаш со ѕвезди.. Во средината на Реал освен Чаби сите се изгубени.. а нашиве се во средината ненормално јаки, каква тимска игра направил Пепчо свака му част, средината ни функционира ѕверски..
Ајде со среќа у второ и се надевам на повисока предност.:)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.736
Поени од реакции
22.905
Батка уживај во играта на твојот тим, не знам што ти смета толку. Фер и коректно се одвива цел натпревар, што виде циганско сега не знам. Перфектна игра, солидно водство, наместо да се радуваш ти тераш некои детски муабети тука.

Честитки уште сега.
Секоја чест на големите играчи и луѓе, како Икер, Озил и Бензема, ама препотентното копиле(извини) Роналдо, а и Карваљо(до пред 35 минути беше еден од најпочитуваните дефанзивци од моја страна) едноставно не се за фудбал!

И, да ќе го заборавев Алонсо во групата со првоспоменатите.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Не се залетувајте не играме против Леванте...еден гол во нашата мрежа може да смени многу нешта.

Добро е...не прават фаули во шут-зоната,имаше еден од Виља кој го направи тоа од нервоза.

Јас само сакам вака да продолжат...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
Секоја чест на големите играчи и луѓе, како Икер, Озил и Бензема, ама препотентното копиле(извини) Роналдо, а и Карваљо(до пред 35 минути беше еден од најпочитуваните дефанзивци од моја страна) едноставно не се за фудбал!
Што направи па Роналдо ? Ако мислиш на тоа со Пеп, Пеп испадна педерче, намерно го испровоцира, што не му ја даде одма топката кога овој му ја бараше..

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=96084&part=sports тука барајте стримови.
Иначе ептен мерак ми направивте што душата им ја земавте само вака до крај и мурињо не само што ќе доживее прв пораз туку и со 4 комада за Мадрид ќе го испратите.Коа сум више тука ај да го пофалам Педро маста им ја извади на марсело и компањоните.

B

Beck's

Гостин

Честитки уште сега.
abe edno pederce ko ronaldo ke go turka Pep a,ama cigan be cigan,posle nekoi go sporeduvaat so eden Messi mama mia.Posle carvalho so kur mu ide na Messi,so ako on padna,zabraneto li e da se padne.Ama koa ne se moze so fudbal,togaas so provokacii.Ja uzivam brat,ama neli vi bevte so baravte fer natprevar,so fer gledate vo nivnite gestikulacii.Cigani ste zal mi e>Pozdrav do specialniot

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Што направи па Роналдо ? Ако мислиш на тоа со Пеп, Пеп испадна педерче, намерно го испровоцира, што не му ја даде одма топката кога овој му ја бараше..
Немаше потреба да го турка.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.626
Поени од реакции
14.528
abe edno pederce ko ronaldo ke go turka Pep a,ama cigan be cigan,posle nekoi go sporeduvaat so eden Messi mama mia.Posle carvalho so kur mu ide na Messi,so ako on padna,zabraneto li e da se padne.Ama koa ne se moze so fudbal,togaas so provokacii.Ja uzivam brat,ama neli vi bevte so baravte fer natprevar,so fer gledate vo nivnite gestikulacii.Cigani ste zal mi e>Pozdrav do specialniot
Па пишав, Пеп го испровоцира Роналдо, а овој за да не остане покусо му врати така.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Значи провокациите кои досега ги има направено Мурињо....требаше да биде мртов а!

Низок потез на Роналдо Мангааа...

Kajgana Shop

На врв Bottom