LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.318
- Поени од реакции
- 270
УБИВАМЕ ЕДНОСТАВНО ГИ ЕБЕМЕ!
atdhe.netAAAAAAAAAAAAAA СТРИИИИИМ!!!
Батка уживај во играта на твојот тим, не знам што ти смета толку. Фер и коректно се одвива цел натпревар, што виде циганско сега не знам. Перфектна игра, солидно водство, наместо да се радуваш ти тераш некои детски муабети тука.more krvta ciganska da im ga jebem na ovie kopilinja madridski,sekogas sum se cudel kako moze covek da si naviva za ovie nz i kako da gi narekuvam mame nivno cigansko da im go jebem.
Се сложувам со тебе брат во право си одиме на уште 1 2 голаНезнам само зашто запреа после вториот гол, требаше да ги убиеме, да ги згазиме, немаше потреба од мало повлекување. Реал беше у нокаут, требаше тоа подобро да се искористи.
Visca el Barca !
Секоја чест на големите играчи и луѓе, како Икер, Озил и Бензема, ама препотентното копиле(извини) Роналдо, а и Карваљо(до пред 35 минути беше еден од најпочитуваните дефанзивци од моја страна) едноставно не се за фудбал!Батка уживај во играта на твојот тим, не знам што ти смета толку. Фер и коректно се одвива цел натпревар, што виде циганско сега не знам. Перфектна игра, солидно водство, наместо да се радуваш ти тераш некои детски муабети тука.
Честитки уште сега.
Што направи па Роналдо ? Ако мислиш на тоа со Пеп, Пеп испадна педерче, намерно го испровоцира, што не му ја даде одма топката кога овој му ја бараше..Секоја чест на големите играчи и луѓе, како Икер, Озил и Бензема, ама препотентното копиле(извини) Роналдо, а и Карваљо(до пред 35 минути беше еден од најпочитуваните дефанзивци од моја страна) едноставно не се за фудбал!
abe edno pederce ko ronaldo ke go turka Pep a,ama cigan be cigan,posle nekoi go sporeduvaat so eden Messi mama mia.Posle carvalho so kur mu ide na Messi,so ako on padna,zabraneto li e da se padne.Ama koa ne se moze so fudbal,togaas so provokacii.Ja uzivam brat,ama neli vi bevte so baravte fer natprevar,so fer gledate vo nivnite gestikulacii.Cigani ste zal mi e>Pozdrav do specialniotБатка уживај во играта на твојот тим, не знам што ти смета толку. Фер и коректно се одвива цел натпревар, што виде циганско сега не знам. Перфектна игра, солидно водство, наместо да се радуваш ти тераш некои детски муабети тука.
Честитки уште сега.
Немаше потреба да го турка.Што направи па Роналдо ? Ако мислиш на тоа со Пеп, Пеп испадна педерче, намерно го испровоцира, што не му ја даде одма топката кога овој му ја бараше..
Па пишав, Пеп го испровоцира Роналдо, а овој за да не остане покусо му врати така.abe edno pederce ko ronaldo ke go turka Pep a,ama cigan be cigan,posle nekoi go sporeduvaat so eden Messi mama mia.Posle carvalho so kur mu ide na Messi,so ako on padna,zabraneto li e da se padne.Ama koa ne se moze so fudbal,togaas so provokacii.Ja uzivam brat,ama neli vi bevte so baravte fer natprevar,so fer gledate vo nivnite gestikulacii.Cigani ste zal mi e>Pozdrav do specialniot
Значи провокациите кои досега ги има направено Мурињо....требаше да биде мртов а!Што направи па Роналдо ? Ако мислиш на тоа со Пеп, Пеп испадна педерче, намерно го испровоцира, што не му ја даде одма топката кога овој му ја бараше..