Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Интересна работа, на досаден натпревар да паднат толку голови :) Во секој случај честито, иако ношалантно, пак прикажавте добра игра

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Вилшер, Гибс и Волкот повикани за Англија.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ај некој нека постира головите оти не ја гледав утакмицата

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
хмммм не ја гледав утакмицата сеа само шо го изгледав хајлајтсот........не знам шо сте се напнале толку.......вистина е дека прво полувреме лошо се покажаа, меѓутоа второто го изиграа префектно, итоа со 500 измени и играчи кои нема да бидат во прв состав.....така да RELAX..... и веќе преку кур ми дојде затоа пишувам ( шо обично е ко че сум изнервиран или бајаги среќен ) затоа иам уште неколку работи да кажам па пак ќе си бидам пасивен член на фан клубов
1, ако немате доверба во венгер, и сакате да троши пари одете навивајте за сити или реал.......
2, за тактика нема подобар од старецов ама пак јадите гомна....навивајте за секој тим кој што го водел мурињо, тој во секој клуб иста тактика има.........
3, Мразам да се карам по форуми али Аршавин ( не мислам на играчот туку на ова гомново шо се мотка по форумоф ) можи слободно да си завиткаш кур околку врат и да се обесиш
ПОЗДРАВ

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
хмммм не ја гледав утакмицата сеа само шо го изгледав хајлајтсот........не знам шо сте се напнале толку.......вистина е дека прво полувреме лошо се покажаа, меѓутоа второто го изиграа префектно, итоа со 500 измени и играчи кои нема да бидат во прв состав.....така да RELAX..... и веќе преку кур ми дојде затоа пишувам ( шо обично е ко че сум изнервиран или бајаги среќен ) затоа иам уште неколку работи да кажам па пак ќе си бидам пасивен член на фан клубов
1, ако немате доверба во венгер, и сакате да троши пари одете навивајте за сити или реал.......
2, за тактика нема подобар од старецов ама пак јадите гомна....навивајте за секој тим кој што го водел мурињо, тој во секој клуб иста тактика има.........
3, Мразам да се карам по форуми али Аршавин ( не мислам на играчот туку на ова гомново шо се мотка по форумоф ) можи слободно да си завиткаш кур околку врат и да се обесиш
ПОЗДРАВ
Старецот (во глобала)може да се каже дека за тактика е добар, но дефинитивно не е најдобар. Тоа барем е доста очигледно од играта на Арсенал...

И дајте без откази и слични глупости, и мене ми е малце нејасно ова со голманиве, али ако не се земе ништо, тогаш нема да се земе ништо... ќе веруваме у Алмуниа и Шчезни. :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Според мене Венгер е најдобар тренер на светот, a aко не зимаме голман (да се надеваме дека ке земеме) би верувал во Шчезни, ама во Алмуниа... тешка работа. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Најдобриот момент на натпреварот.:tv:

Инаку Харт најверојатно ќе оди на позајмица.Незнам зошто да не го земаме ние..:))

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Не ми е јасно зошто се палите на пријателски???Оладете малку,еве сега со Ливерпул...е овде ако има некој кикс тогаш треба да јадем гомна,а не на пријателски ;)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Не го гледав натпреварот али ги видов головите. И од тоа што го видов Џеј Емануел Томас е ѕвер. Кога го даде голот одбрамбениот играч го држеше со ракак како детенце, не можеше да му се приближи. Дефинитивно ќе е топ играч и слободно јас би го играл пред Бентнер

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
TOj scezni neznae da ja rogne topkata toa go dokazuvase na mn mecevi od prijatelskive ! zatoa posle koa ke mu dadea pass ja smiruvaSE I POSLE ja rogase ! Toj niso ne pokaza vcera samo primi dva gola a niso ne napravi ! MOra da kupi stariot ! Anyonymous ti sto gledas vo trenerite ti moze gledas mladi deca deka vadi ! Za nekoj toa ne e dobar trener ! JAs sakam trener so kupuva so ima jaki igraci doneseno so osvojuva tituli ! Kako arsenal od 2004

--- надополнето ---

http://redlondon.wordpress.com/2010/08/07/picture-of-the-day-wenger-shows-delight-with-fabianski/

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Ѕвер си аршесавине жими младост ! :), да не сакаше да асистира случајно за некој гол?

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
TOj scezni neznae da ja rogne topkata toa go dokazuvase na mn mecevi od prijatelskive ! zatoa posle koa ke mu dadea pass ja smiruvaSE I POSLE ja rogase ! Toj niso ne pokaza vcera samo primi dva gola a niso ne napravi ! MOra da kupi stariot ! Anyonymous ti sto gledas vo trenerite ti moze gledas mladi deca deka vadi ! Za nekoj toa ne e dobar trener ! JAs sakam trener so kupuva so ima jaki igraci doneseno so osvojuva tituli ! Kako arsenal od 2004

--- надополнето ---

http://redlondon.wordpress.com/2010/08/07/picture-of-the-day-wenger-shows-delight-with-fabianski/
Abe dete jas tebe stvarno ne mozam da te svatam. Ti zoshto si ushte ovde na fan-klubov? Zrachish samo negativna energija, nishto drugo pd tebe.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom