pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 2.229
Интересна работа, на досаден натпревар да паднат толку голови Во секој случај честито, иако ношалантно, пак прикажавте добра игра
23 милиони денари најверојатно
Старецот (во глобала)може да се каже дека за тактика е добар, но дефинитивно не е најдобар. Тоа барем е доста очигледно од играта на Арсенал...хмммм не ја гледав утакмицата сеа само шо го изгледав хајлајтсот........не знам шо сте се напнале толку.......вистина е дека прво полувреме лошо се покажаа, меѓутоа второто го изиграа префектно, итоа со 500 измени и играчи кои нема да бидат во прв состав.....така да RELAX..... и веќе преку кур ми дојде затоа пишувам ( шо обично е ко че сум изнервиран или бајаги среќен ) затоа иам уште неколку работи да кажам па пак ќе си бидам пасивен член на фан клубов
1, ако немате доверба во венгер, и сакате да троши пари одете навивајте за сити или реал.......
2, за тактика нема подобар од старецов ама пак јадите гомна....навивајте за секој тим кој што го водел мурињо, тој во секој клуб иста тактика има.........
3, Мразам да се карам по форуми али Аршавин ( не мислам на играчот туку на ова гомново шо се мотка по форумоф ) можи слободно да си завиткаш кур околку врат и да се обесиш
ПОЗДРАВ
Abe dete jas tebe stvarno ne mozam da te svatam. Ti zoshto si ushte ovde na fan-klubov? Zrachish samo negativna energija, nishto drugo pd tebe.TOj scezni neznae da ja rogne topkata toa go dokazuvase na mn mecevi od prijatelskive ! zatoa posle koa ke mu dadea pass ja smiruvaSE I POSLE ja rogase ! Toj niso ne pokaza vcera samo primi dva gola a niso ne napravi ! MOra da kupi stariot ! Anyonymous ti sto gledas vo trenerite ti moze gledas mladi deca deka vadi ! Za nekoj toa ne e dobar trener ! JAs sakam trener so kupuva so ima jaki igraci doneseno so osvojuva tituli ! Kako arsenal od 2004
--- надополнето ---
http://redlondon.wordpress.com/2010/08/07/picture-of-the-day-wenger-shows-delight-with-fabianski/