Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
сеа ги гледав головите од последната утакмица и немојте погресно да ме сватите ама ако венгер не купи голман и ваа година нисто не правиме :cry:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
1996 g ! Abe Ace-Snake se plasis duri i da pises poso znaes deka ke te napadnat ako kritikuvas ! Ovde moze koj saka i so saka da pise a ne da ugoduva na ostanative ! si znaes i ti !

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Емир Спахич не е ни во тимот на вечерашниот натпревар на неговиот монпље дали тоа е некои знак дека веќе е договорен неговиот трансвер во Арсенал или е пред договор......останува да почекаме

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Емир Спахич не е ни во тимот на вечерашниот натпревар на неговиот монпље дали тоа е некои знак дека веќе е договорен неговиот трансвер во Арсенал или е пред договор......останува да почекаме
Суспендиран беше за вечерашниов натпревар.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Да го лапнеме Харт на позајмица и мирна глава

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
TOj scezni neznae da ja rogne topkata toa go dokazuvase na mn mecevi od prijatelskive ! zatoa posle koa ke mu dadea pass ja smiruvaSE I POSLE ja rogase ! Toj niso ne pokaza vcera samo primi dva gola a niso ne napravi ! MOra da kupi stariot ! Anyonymous ti sto gledas vo trenerite ti moze gledas mladi deca deka vadi ! Za nekoj toa ne e dobar trener ! JAs sakam trener so kupuva so ima jaki igraci doneseno so osvojuva tituli ! Kako arsenal od 2004

--- надополнето ---

http://redlondon.wordpress.com/2010/08/07/picture-of-the-day-wenger-shows-delight-with-fabianski/
А кажи ми кој ѕвезде ги донесе Венгер во 2004 за да направи сезона ан непобедливите и кој беше тој клучен играч што беше донесен во 2004 година во Арсенал?

Или може и друго да ми одговориш, која ѕвезда е донесена во Арсенал за големи пари што придонела за тимот? Уствари воопшто дали е донесен некој за големи пари што помогнал во освојување на титула не само во 2004 и за претходните?

Ај одговори ќе те молам

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
И уше едно...

Кој го донесе Беркамп :icon_lol:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
И уше едно...

Кој го донесе Беркамп :icon_lol:
Намерно го изоставив него затоа што кога дојде Беркамп не ни знаел што е тогаш фудбал и за името Арсенал. Затоа го прашав за поновово време. Плус во времето на Беркамп се носеа фудбалери а не ѕвезди. Тоа ѕвезди реал го измислија

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Јас мислам дека ке дојди.... А ова за Денис е многу тешко, јас мислам дека нема да го најди.... Јас би го прашал само кој беше подпредседател на Арсенал до пред 3-4 години, нишо повеќе

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Јас мислам дека ке дојди.... А ова за Денис е многу тешко, јас мислам дека нема да го најди.... Јас би го прашал само кој беше подпредседател на Арсенал до пред 3-4 години, нишо повеќе
Прашање за 8000 денари,:pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Matin Luther King's dream was to see Cesc go to Barca for less than €30m. True story. Pinky swear.:tv:
Negotiations with Arsenal broke down because they insisted that Cesc and Almunia are blood brothers and that they are a package deal.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
:pos2::pos2::pos2: Хахахахахахахахах Не е можнооооо....хахахахахахаххах... Ме изнасмеа, Браќа по крв, а ? Хахахаха

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Matin Luther King's dream was to see Cesc go to Barca for less than €30m. True story. Pinky swear.:tv:
Negotiations with Arsenal broke down because they insisted that Cesc and Almunia are blood brothers and that they are a package deal.
Ista majka ili razlicen tatko :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe i kerka mu da ne sakas da znam kako se vika ! Pretsedatel znam Peter Hil Wood ! Ne sum im maticen ja !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom