Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
4:6 zarem treba da se komentira neso :)

kako rakometarki natprevar stana

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Насри заслужи да даде голче...Вела класа :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
И сега кај се пичките да плачат ?? Аман веке.... Колку вие шо ме нервирате никој друг.... Господ да чува.... Се само негативно на форумов, не сме почнале, а веке немаме шанси за ништо...

Одете у курац сите

--- надополнето ---

Ако сакаше Арсенал ке завршеше 0:10, сега е 4:6... Не знам шо сакате... и да победуваме не ви чини... Ајт марш
Читај мојте постови и задумај се дали ми е битно колку ќе победи или нешто друго 10 пати што го спомнав, инаку фала богу дека Легија можеме да ја тепаме 10-0 врочем се гледа кога СЕ ЗАЛАГААТ што се случува:salut:!!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе шо да читам.... Не ми се чита.... Востание кренавте за пријателската.... Па и оние идиоти, абе...немам зборови... Се и сешто има на клубов...

Го разбирам Зоки зошто не пиши...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе шо да читам.... Не ми се чита.... Востание кренавте за пријателската.... Па и оние идиоти, абе...немам зборови... Се и сешто има на клубов...

Го разбирам Зоки зошто не пиши...

А да те прашам нешто тебе...ја оправдуваш грешката на Флапиански и сакаш да брани прва постава? Односно сигурен си во него или на секој корнер и слободен удар очекуваш примен гол?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
абе не гледаш дека прво полувреме се однесуваат како шарлатани НЕДОЗВОЛИВО Е ОНА!

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Krenavte bucava za prijatelska. Ne se soglasuvam so primenite 4 gola, mozea barem 2 da primat ako ne drugo. Baska igraat kako na trening, onaka lezerno i stariot eksperimentirase malku, za da vidi kako ke izleze rezultatot so vakva ekipa, za da kalkulira. Deckite super izigraa, pak i 6 gola da dades ne e lesno.

Treba malku da se koordinisaat u odbrana, gledam kako da ne si ja znaat pozicijata, pa kako da se zbunija eden period.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Kako da ne zbori covek be 4 gola primame ! u sekoj mec so posolidnite ekipi primivme 8 gola u 3 meca ! milan 1 celtic 2 legia 5 ! Odbranata katastrofa ! mislam deka Gibbs treba pred clichy da igra def ! Nordtveit kamen,Koscielny kriv za 4 gol !a ne vidov petiot koj go namesti da ni dadat gol ! klosarska rabota golman pod najhitno i stoper ako ne otkaz

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Ваква пријателска нема секоа ден :D:D:D Се на се среќен сум за утакмицата денеска. Имаше и убави и лоши работи, по толку време а видиме и 4-4-2 формацијата... позз до сите и спремајте се за Ливерпул

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Eдит...5 примија и не ме боли кур за тоа.... Ако сака можат и по 8 да примаат од Ливерпул, ама би бил задоволен секогаш да имаме гол предност...од противникот...

Узбуна беее...ејј... го немам видено ваков фанклубов... Ако може да се нарече „фан“ клуб...

Па уште го избркаја и Венгер..... Тешко на вас, искомплексирани копилиња

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
П.С. може ли да потпишиме петиција, за целосезонски бан на неколку членови од форумот? Ако го видат воа администраторите ќе ги замолам да одговорат

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Можеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Kako da ne zbori covek be 4 gola primame ! u sekoj mec so posolidnite ekipi primivme 8 gola u 3 meca ! milan 1 celtic 2 legia 5 ! Odbranata katastrofa ! mislam deka Gibbs treba pred clichy da igra def ! Nordtveit kamen,Koscielny kriv za 4 gol !a ne vidov petiot koj go namesti da ni dadat gol ! klosarska rabota golman pod najhitno i stoper ako ne otkaz

Ти ја гледаше или онака си зборуваш? Сања крив за 4 гол. За петиот требаше Ленсбури да ја исфрли, ама не згреши само он за тој гол.

Ај што играа лежерно, нека, пријателска е. Ама кога се бори за број 1 позицијата и повторно прави кикс што понатаму да се зборува. За Фабиански е муабетот.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Дајте линк од головитте... да видам зш пцуете

--- надополнето ---

Видов...

Сеа може да изигравам кул типац со коментар- кул е бе само пријателска беше.
Или да реагирам- ебати дрвата смрдени 5 гола примија од аматериве .

Јас само ке кажам да направиш 5 кикса во еден натпревар срамота е...Друг ќе рече ама да дадеш 6 е ѕверски..

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Бајаги голчиња, интересен натпревар......Прво полувреме не се трудеа многу Арсенал, али затоа второ беше сосема друга приказна. Фабиански пак киксира, едноставно не му идат нафрлените топки од корнер.
Мислам дека играчиве не се навикнати да играат на толку високи температури, сепак се работеше за Полска, па претпоставувам нешто слично ко кај нас е и таму. Епа следен натпревар Ливерпул, мора да ги згазиме......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom