Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Штета за Ремзи,но добро е што фудбалерите останаа фокусирани на теренот и дадоа се од себе до крајот на натпреварот.Оваа победа со онаа против Ливерпул според мене е најзначајна во сезоната.При толкав деморал да се победи,да се даде гол...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ауу кога го видов тоа , се потсетив на Едуардо и како му се заеба цела кариера гледаме сега неможе 3 меча да сврзи , или Сисе па затоа одвај у Грчка игра сеа ... и ми дојде така жално што неможев да гледам од болка ... не ги видов головите што сме ги дале ама гледам дека Соренсен сепак примил од пенал јес! хаха
Честитки за поените , и само бодрење за Ремзи да се врати што побрзо:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Арон Рамзи - еден од најголемите таленти во ЕПЛ , наследникот на Гигс .. тоа е тоа и повредите се дел од професионалната кариера , но на ваков начин ... да му едам мајчето на судијата - сигурно дека има дел и неговото оставање да се коле по теренот .. еден од најдобрите поедници до мигот кога не го заклаа ...

задоволен од победава , но неможам да се радувам - страшно ме потсети на повредата на дуду од пред две сезони .

форза Арсенал !

задоволен од сите на теренот , гаел се подобрил , сонг машината на тимот , никлас да ве чујам ? ...

на малиов му посакувам побрзо враќање на терените .

M

mercenary

Гостин
Пред 2 или колку и да беше години бев на бербер да се шишам.Таму имаше едно мало телевизорче и додека чекав ред,гледав Арсенал.Тогаш на Едуардо му ја скршија ногата.Денеска,после 2 години идам пак на истото место да се шишам,гледам Арсенал на малото телевизорче и сега на Ремзи му ја скршија ногата.
Каква глупа коинциденција.
А сега кога ја видов ногата на слика ми се сврте памет.
Честито за победата и нека оздраве побрзо.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Пред 2 или колку и да беше години бев на бербер да се шишам.Таму имаше едно мало телевизорче и додека чекав ред,гледав Арсенал.Тогаш на Едуардо му ја скршија ногата.Денеска,после 2 години идам пак на истото место да се шишам,гледам Арсенал на малото телевизорче и сега на Ремзи му ја скршија ногата.
Немој веќе да си отишол таму:nenene:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Другпат немој да одиш да се шишаш на ден кога игра Арсенал.:smir:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

љаљеее ако не е било тоа малото телевизорче немало да се деси тоа :tapp::tapp::tapp::tapp::kesa::smir:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
немој уште еднаш да си отисшол таму да се шишаш оти пак арсенал ке страда

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Ke moze li nekoj da gi stavi tie 5min sto se bas koga mu pomagaat na ramsey ne ja gleav utakmicata ?

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Strasna e povredata na Ramsey, edinstveno nesto so e dobro e toa so e mlad i koskata pobrzo zarastuva otkolku kaj postarite igraci. Od medicinska tocka ako e skrsenica fizicki ke bide ok, oti koskata ima sposobnost da se obnovuva i sekoj covek vsusnost gi menuva koskite na 1 godina (gi obnovuva).
Treba da ima cvrst karakter pa da nema pogolemo vlijanie povredata vrz igrata (a mi izgleda kako nogu postabilen od eduardo), taka da mislam deka 1 godina ce bidime bez nego + nekoj mesec za vo forma da se vrate...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Жално за Ремзи...дај Боже што побрзо да се опорави...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom