Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Пред 2 или колку и да беше години бев на бербер да се шишам.Таму имаше едно мало телевизорче и додека чекав ред,гледав Арсенал.Тогаш на Едуардо му ја скршија ногата.Денеска,после 2 години идам пак на истото место да се шишам,гледам Арсенал на малото телевизорче и сега на Ремзи му ја скршија ногата.
Каква глупа коинциденција.
А сега кога ја видов ногата на слика ми се сврте памет.
Честито за победата и нека оздраве побрзо.
Одсеа коа игра Арсенал НЕ СЕ ШИШАЈ!
хахаха гледај на друго место да одиш или пак друг нека игра дур се шишаш и гледаш на тоа мало телевизорче :tapp:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ајде бе тие Стоук таква екипа се со тој малоумникот што им е тренер секогаш играат така насилен фудбал со стартови опасни сум ги приметил. Многу ми е жал за Рамзи млад, надежен а каква повреда. Не сум за Арсенал очигледно ама ќе заплачев коа ги видов сликите:tapp: Честито победа и нека се опорави најбрзо што може:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Де бре и вие какви сте, дечкото да не сакаше да го направи тоа, виде ли кога виде што направи заплака.
Што сега, он треба да се откажи од фудбалот?
Толку сте...не знам што да кажам
Добро бе,на средина од терен/каде шо нема некоја закана на гол...така ли крвнички се стартува?:tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Strasna e povredata na Ramsey, edinstveno nesto so e dobro e toa so e mlad i koskata pobrzo zarastuva otkolku kaj postarite igraci. Od medicinska tocka ako e skrsenica fizicki ke bide ok, oti koskata ima sposobnost da se obnovuva i sekoj covek vsusnost gi menuva koskite na 1 godina (gi obnovuva).
Treba da ima cvrst karakter pa da nema pogolemo vlijanie povredata vrz igrata (a mi izgleda kako nogu postabilen od eduardo), taka da mislam deka 1 godina ce bidime bez nego + nekoj mesec za vo forma da se vrate...
Дај боже да е така. Само да не му се одрази на неговиот талент, кој е преголем..

Логикс самиот играч плачеше, јебига сеа тоа што е косач... и цел стадион беше на нозе и со аплауз го испратија Ремзи.
Катастрофа е ова што се дешава, претпоснатлив Арсенал, традицијата продолжува - веќе трета година по ред како лета по една нога.
Браво за дечките шо се вратија по таков шок, ептен ми напраија мерак... одамна не сум се израдувал вака на победа, по вакво враќање адреналинот за да се освои титула е тродупло качен :)
:arsenal:

пс. Венгер требаше да го извади Ремзи порано, не му ја сваќам оваа филозофија со измените, не го кривам али дечкото играше доста слабо и можеше фино лепо да биде заменет со Росицки.

Па што ако плачеше. Преку куров веќе, нека мисли пред да направи. Само играч со мозок помал од магаре ќе влегува без размислување со такви клизачи. После одма, немал лоша крв, добар бил, ова она ќе се правдаат тренериве. Па треба да размислува малку што прави. И ебати публиката. Го скандираа името на Showcross цело време. И не требаше Венгер да го извади Ремзи, зашто Насри беше послаб од него, а Ремзи не играше лошо.

http://i48.tinypic.com/2rz7uid.jpg

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Toj sto mu ja skrsi nogata na Ramsey treba da bide kaznet tolku kolku ke otsustuva Ramsey i sekako paricno, koga Ramsey ke se oporavi i ke bide podgotven za prviot natprevar togas i igracot na Stouk da pocne da igra "mizeren start":uvo:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
За наредни 2 утакмици суспендиран е Сонг поради 10 жолти картони. Али подобро со Барнли и Хул да не игра и да биде свеж за со Порто, отколку со Вест Хем и Бирмингем да не игра.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Картер,едитирај сликата молим те/напрај ја линк..кој сака да ја виде да си кликне.Неможе секој да гледа вакви работи.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Кај сликата што ја постираше Картер.. ногата на Ремзи е веќе унаказена пред контактот со другиот играч. Не сфаќам.. ??

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Страшно, страшно ... Неможам да го гледма ова дефинитивно, не ги ставајте вака сликите ... Зошто бе на вакви млади играчи, зошто ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Картер,едитирај сликата молим те/напрај ја линк..кој сака да ја виде да си кликне.Неможе секој да гледа вакви работи.
Done.

Кај сликата што ја постираше Картер.. ногата на Ремзи е веќе унаказена пред контактот со другиот играч. Не сфаќам.. ??
После контактот е таа, барем така пишуваше од таму каде што ја најдов.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Е му отиде кариерата ако е скршеница за 2-3 месеци е на нога.Ако има лигаменти повредено тогаш подолго.
Се работи за скршеница на средниот дел од подколеничната коска (тибиа), што значи дека лигаменти нема чепнато.Доколку има скршеница само на тибиа, релативно може лесно да се опорави и да нема последици.
Оштетување на фибулата претставува посериозен проблем

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
За наредни 2 утакмици суспендиран е Сонг поради 10 жолти картони. Али подобро со Барнли и Хул да не игра и да биде свеж за со Порто, отколку со Вест Хем и Бирмингем да не игра.
Брате,грешка си/7 жолти картони мислам дека има Сонг.:smir:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
После контактот е таа, барем така пишуваше од таму каде што ја најдов.
Но логички гледано сеуште стоеа, а и не е можно да ја вратил ногата овој од Стоук толку брзо.

По сите закони, ваква слика неможе да има ( веќе напраен старт ) а сликата покажува како овој се упатува кон него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom