I
IBIZA SOUND
Гостин
svarno bilo mnogu loso za gledanje
sega citav deka povtorena snimka ne kazale oti bilo mnogu loso za gledanje
sega citav deka povtorena snimka ne kazale oti bilo mnogu loso za gledanje
Што било тоа со Ремзи ? Ај ставете видео од тоа.
Аииииии:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:ми падна жал:nesum:ццц не е можно ова :nesvest:
Ја нема од поблиску ... само оваа снимка...
Е кој кур така влезе у дуел?Па ке ми плаче/нема да игра 3/4 натпревари ...а Рамзи цела година.Во случај да не се оправи Арон/клетви има да летат по дечкото.Логикс самиот играч плачеше, јебига сеа тоа што е косач... и цел стадион беше на нозе и со аплауз го испратија Ремзи.
Катастрофа е ова што се дешава, претпоснатлив Арсенал, традицијата продолжува - веќе трета година по ред како лета по една нога.
Браво за дечките шо се вратија по таков шок, ептен ми напраија мерак... одамна не сум се израдувал вака на победа, по вакво враќање адреналинот за да се освои титула е тродупло качен
:ARSENAL:
пс. Венгер требаше да го извади Ремзи порано, не му ја сваќам оваа филозофија со измените, не го кривам али дечкото играше доста слабо и можеше фино лепо да биде заменет со Росицки.
Венгер напиша:"It is a bad fracture. He will be transferred to London tonight to see if he needs emergency surgery. He will be out for a long time."
Де бре и вие какви сте, дечкото да не сакаше да го направи тоа, виде ли кога виде што направи заплака.Откако му ја разнесе ногата на РЕМЗИ (а можеби и му ја униути кариерата недај боже) насилникот добил повик и за настап за реперезентацијата на англија....овоа е срамота за фудбалот испаѓа како да го подржаваата во тоа што го направи