Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 ноември 2008
Мислења
83
Поени од реакции
5
Како све на нас ни се случуваат вакви работи , последниве 2-3 год не можевме да се опоравиме од повреди , Иначе мн жално за детево се надевам дека нема да му се одрази на кариерата :(:(:(

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Леле колку жалосно е ова за Ремзи :((. У пм :(

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Откако му ја разнесе ногата на РЕМЗИ (а можеби и му ја униути кариерата недај боже) насилникот добил повик и за настап за реперезентацијата на англија....овоа е срамота за фудбалот испаѓа како да го подржаваата во тоа што го направи :tapp:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Логикс самиот играч плачеше, јебига сеа тоа што е косач... и цел стадион беше на нозе и со аплауз го испратија Ремзи.
Катастрофа е ова што се дешава, претпоснатлив Арсенал, традицијата продолжува - веќе трета година по ред како лета по една нога.
Браво за дечките шо се вратија по таков шок, ептен ми напраија мерак... одамна не сум се израдувал вака на победа, по вакво враќање адреналинот за да се освои титула е тродупло качен :)
:arsenal:

пс. Венгер требаше да го извади Ремзи порано, не му ја сваќам оваа филозофија со измените, не го кривам али дечкото играше доста слабо и можеше фино лепо да биде заменет со Росицки.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
На тие години таква повреда е ного жално. Дете е оште. Тва не му го посакувам на ниеден фудбалер, макар да ми еден од најомразените. Дај Боже да има среќа и брзо да се оправе, има надеж у него. Поздрав

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ја нема од поблиску ... само оваа снимка...
А иначе Скоукрос ни самиот не веруваше што сторил се виде дека му е премногу жал ... и таков за малку ќе заплачеше ( како и сите наши играчи а и ја самиот коа видов таа глетка) и така да неможам да му се сипам ко што сите му се стаивме на Тејлор за стартот над тогаш инфериорниот Дуду!

Ако има некој нерви нека види тука ...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.510
Страшно нешто:nesum:Многу жалосно за Ремзи, надежен играч...штета би било ако остави оваа повреда некоја последица во неговата кариера. Да се надеваме дека се ќе биде во најдобар ред за него.
Иначе не го оправдувам стартот на Шоукрос, ама и самиот тој немаше таква намера...се виде на крајот дека му е жал за тоа што го направил. Некоја подетална информација за повредата има?:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Логикс самиот играч плачеше, јебига сеа тоа што е косач... и цел стадион беше на нозе и со аплауз го испратија Ремзи.
Катастрофа е ова што се дешава, претпоснатлив Арсенал, традицијата продолжува - веќе трета година по ред како лета по една нога.
Браво за дечките шо се вратија по таков шок, ептен ми напраија мерак... одамна не сум се израдувал вака на победа, по вакво враќање адреналинот за да се освои титула е тродупло качен :)
:ARSENAL:

пс. Венгер требаше да го извади Ремзи порано, не му ја сваќам оваа филозофија со измените, не го кривам али дечкото играше доста слабо и можеше фино лепо да биде заменет со Росицки.
Е кој кур така влезе у дуел?Па ке ми плаче/нема да игра 3/4 натпревари ...а Рамзи цела година.Во случај да не се оправи Арон/клетви има да летат по дечкото.
За цел стадион што викаш/после го скандираа името на Shawcross и пееја he only got one leg.Матер им ебам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Стварно страшно..Жал ми е за Ремзи,нека се опорави што побзро..Поздрав и се најдобро!

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Откако му ја разнесе ногата на РЕМЗИ (а можеби и му ја униути кариерата недај боже) насилникот добил повик и за настап за реперезентацијата на англија....овоа е срамота за фудбалот испаѓа како да го подржаваата во тоа што го направи :tapp:
Де бре и вие какви сте, дечкото да не сакаше да го направи тоа, виде ли кога виде што направи заплака.
Што сега, он треба да се откажи од фудбалот?
Толку сте...не знам што да кажам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom