Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Само тоа можам да кажам ЖАЛНО

:icon_frow:icon_frow

Се надевам дека оваа повреда нема да влијае на неговата кариера:nesum::nesum:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Одлична, најпотребна победа на Арсенал. Добра игра од сите играчи на теренот. Посебно треба да се пофали Клиши, кој по толку лоши средби изигра маестрално денеска.

За Ремзи...ми дојде да плачам...колку само ми е криво..требаше да го замени Фабрегас, а вака кариерата речиси му отиде...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито победа ганери..жално за детето се дај боже што побрзо да закрепни..:toe:....се надевам дека ќе ја освоите ПЛ со среќа:smir:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Одлична, најпотребна победа на Арсенал. Добра игра од сите играчи на теренот. Посебно треба да се пофали Клиши, кој по толку лоши средби изигра маестрално денеска.

За Ремзи...ми дојде да плачам...колку само ми е криво..требаше да го замени Фабрегас, а вака кариерата речиси му отиде...
Е му отиде кариерата ако е скршеница за 2-3 месеци е на нога.Ако има лигаменти повредено тогаш подолго.Би требало да е скршеница.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
И секоја чест на момциве што издржаја психички

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е му отиде кариерата ако е скршеница за 2-3 месеци е на нога.Ако има лигаменти повредено тогаш подолго.Би требало да е скршеница.
Дај боже да е така, ама си знаеме ние од Едуардо...

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Штета огромна за Ремзи, втор пат директно гледам натпревар и да видам ваква повреда(првиот пат на Едуардо). Се надевам дека најбрзо што може ќе биде спремен и му посакувам се најдобро.
Браво за фудбалерите што можеа да продолжат да играат и нека ни е со среќа победата.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.463
Аии, жално ова за Ремзи, голема штета ќе биде ако ова му се одрази на кариерата, затоа што е млад и перспективен играч.. Се надевам дека нема тоа да се случи, му пожелувам што побрзо опоравување..

Честито победа btw.. :smir:

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
До кога ќе трпиме вакви насилници на фудбалските терени......
се надевам дека РЕМЗИ ќе се опорави брзо од повредата и ќе се врате дупло по спремен и физички и се разбира психички

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
коа го видов тоа со remsey ми се плачеше и цел се наежив.. се надевам нема да влијае на неговата кариера
и мислам дека стварно треба несто да се направи за да се избегнат вакви работи а и ај нека ни е честито победава иако некако не се чуствувам срекен поради ова со се случи

со срека нека му е на remsey и алал нека им е на играчиве со издржаа психички да не попуштат :salut::(:(:(

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

Денес стварно Клиши изиграл одлично. Ме потсети на времето пред да почне да прави киксови. Се надевам дека не е епизодна улога ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom