- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
mnogu losa povreda na remzi
Дај стајте ги головите(не го видов 3) ,и ако има некое видео од повредата
Е му отиде кариерата ако е скршеница за 2-3 месеци е на нога.Ако има лигаменти повредено тогаш подолго.Би требало да е скршеница.Одлична, најпотребна победа на Арсенал. Добра игра од сите играчи на теренот. Посебно треба да се пофали Клиши, кој по толку лоши средби изигра маестрално денеска.
За Ремзи...ми дојде да плачам...колку само ми е криво..требаше да го замени Фабрегас, а вака кариерата речиси му отиде...
Дај боже да е така, ама си знаеме ние од Едуардо...Е му отиде кариерата ако е скршеница за 2-3 месеци е на нога.Ако има лигаменти повредено тогаш подолго.Би требало да е скршеница.
Денес стварно Клиши изиграл одлично. Ме потсети на времето пред да почне да прави киксови. Се надевам дека не е епизодна улога оваОдлична, најпотребна победа на Арсенал. Добра игра од сите играчи на теренот. Посебно треба да се пофали Клиши, кој по толку лоши средби изигра маестрално денеска.
За Ремзи...ми дојде да плачам...колку само ми е криво..требаше да го замени Фабрегас, а вака кариерата речиси му отиде...