Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мислам дека е Вермален, ама сликата т.е чоекот на сликата ми прај голем кејф... Големиот Боби.... Данкешен за се шо напрај за Арсенал !
Според структурата,ставот,фризурата,тој ќе да е...:))
Инаку,еве една слика која опишува што беше Пирес во Арсенал.
large_35429.jpg

Респект до тебе.... Пирес е и беше еден од најголемите.... :)

--- надополнето ---

На колена да застанат еден Адамс, Симан, Диксон, Кембел, Парлоур и др. тогаш вистина вредиш....

Прегледај го приврзокот 35614
Вермален е тоа во позадината ? Ќе се враќа у скоро време? :))
И јас на прв поглед помислив дека е Вермален!
Никој неможе да биде освен он или можеби Гибз ама бројката ја исклучува таа можност не е 28 тоа на неговиот дрес.
Така да , се надевам Верма е на терените повторно!!!

Верма би требало да биде фит за во Сабота со Бирмингем

^Немора да му подаваат и нека не трча многу да не се повреди плус и така Русија нема да биде многу опасна. Да е до мене немора ни да игра

^Немора да му подаваат и нека не трча многу да не се повреди плус и така Русија нема да биде многу опасна. Да е до мене немора ни да игра

:pos2::pos2: А тој па едно трчање, иначе...

:pos2::pos2: А тој па едно трчање, иначе...

Абе невиде пак ти, го изора теренот :pos2: се дупки направи. Дефинитивно најмрзеливипт играч што сум го видел а што знае да игра ѕверски доколку сака.

Абе невиде пак ти, го изора теренот :pos2: се дупки направи. Дефинитивно најмрзеливипт играч што сум го видел а што знае да игра ѕверски доколку сака.

Ете не видов, видиш... Штотуку се вратив од студенска забава, и го пропуштив вториот дел... Али можам да замислам, колку се има „трудено“.. Па коментаторов на МТВ, се подмоча...

А оф топик: Сме имале шанси, стативи, пенали... Али, јбг, немаме среќа... Како и секогаш

Arsenal chairman Hill-Wood: Liverpool crisis a tragedy

10.10.10 | tribalfootball.com
READ MORE NEWS ON: Arsenal, Liverpool

Arsenal chairman Peter Hill-Wood says Liverpool's current crisis is a "tragedy".

Liverpool are heading for the High Court this week in their ownership row and are languishing in the bottom three of the Premier League.

“What has happened at Liverpool is a football tragedy,” said Hill-Wood. “They were always a model for how a club should be run.

“I can go back to the days when they had an excellent chief executive in Peter Robinson. Now they have got themselves in a terrible muddle. I really hope it gets sorted out because I have some much respect for Liverpool.”

Искрена почит до клубот на Арсенал!:aplauz:

Поради вакви, да се изразам како хилвуд, трагедии, бордот на арсенал не треба да дозволи клубот да добие единствен сопственик, овие американциве од ливерпул земаа кредити ги лапнаа парите и сега метла, ќе ги снема, не му ја мислат многу, а тоа што клубот ќе пропадне ич не им е гајле, јас мислам дека ова е загуба за фудбалот во глобала.
Иако навивам за Арсенал, не ми е мило за ова што му се случува на ливерпул, повеќе сакам фер да ги победуваме, кога се во најдобра форма а не вакви грогирани.

Глуп си...

"It's not impossible," said Wenger. "But it wouldn't be in a coaching role."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom