Џуру е стварно интересен играч... искрено имаше многу голем потенцијал (барем по мене) пошто е стварно многу пожртвуван играч...Прочитав сега, се надевам само овој меч... Оти Џуру, не ми е за прв тим
и мене ме нервира па да никому ништоАјде па вие не туку се правите модератори на фан клубов...Искрено, и мене ме нервираат новостите на Македонски што ги остава Македонец_7 па никому ништо...
Да се надевамо дека со овој повредите ќе се сведат на минимум.Инаку,новото засилување во тимот ни е асистент фитнес тренер Маркус Свенсон,доаѓа од Нотс Каунти.Да се надеваме дека ќе се покаже добро.)
Добредојде... :smir:Поздрав до сите фанови на Arsenal. Јас сум нов на форумов ама голем фан на Arsenal .
Али сам кажа..Барем се новости... Не се узбуџај многу )Ајде па вие не туку се правите модератори на фан клубов...Искрено, и мене ме нервираат новостите на Македонски што ги остава Македонец_7 па никому ништо...
ај на здравје, белким ни тргне без повреди некое времеИнаку,новото засилување во тимот ни е асистент фитнес тренер Маркус Свенсон,доаѓа од Нотс Каунти.Да се надеваме дека ќе се покаже добро.)
Али сам кажа..Барем се новости... Не се узбуџај многу )
“As for Vermaelen, it has been five weeks now. It is still his Achilles. To start with we thought it would just be ten days. But when he’s injured, he’s injured.”
Не ми оди на арно ова... Има нешто поќе тука...
Значи мислеле дека ќе биде аут само 10 дена,тоа првичната изјава,а станаа 5 недели.Е сега,сигурно кога по втор пат дава изјава кога ќе се враќа(10 дена),нема да промаши ебаго.)“As for Vermaelen, it has been five weeks now. It is still his Achilles. To start with we thought it would just be ten days. But when he’s injured, he’s injured.”
Не ми оди на арно ова... Има нешто поќе тука...