Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
во времето лацио ко беше еден од најсилните тимови во Европа - тоа време , сега е среден тим ко вила , ко рома , ко евреите што ќе бидат нареднава или понаредната сезона - имаше играчишта и заради тоа што тимот беше во долгови мораше да се ослободи од нив и да биде релативно послаб - значи во прашање е искуството -

тоа ми е поентата дека ние можеби ќе се најдевме во тој ќор соскак - благодарение на месјето избегнавме такви проблеми ( постарите : тино , оли , вармастер - сру оние кои ги заборавив ) знаат што зборам

фирза Арсенал !

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
во ред се сложувам ! А селта брат коа била голема жити се? па и ние не сме некој гигант,и ние сме таква екипа ко рома ,знаеме некоја сезона втори да излеземе,ама да освоиме никако ! Не свакајте одма за целото постоење ! овие 6 години сме исто како рома

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
била играа со Арсенал дали беше 1/8 финале ама во стариот формат кога се играа три во половината другите три во зимата - тогаш кога спасуваа сезона - и одпаднаа од арсенал - тити му ја скина аркадата на алмунија и затоа го зеде венгер ( па и затоа така брани истиов од сожалување :pos:) ете тогаш и така - а ние не сме имале проблеми и не сме ич слични ко рома - тие играат лига на шампиони , се спасуваат , играат лига Европа - заникаде се и така во редослед -
ние играме константно во лига на шампиони и константно ако немаме толку повреди па ќе сме некаде повисоко - колку ? зависи од повеќе околности - останете ми создравје

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да се надоврзам на Sonne , Арсенал последниве години константно успева минимум до осмина финале да стигне во лигата на шампионите , но затоа стигнува и до финале , полуфинале ... само до титулата не стигнавме кога бевме премногу блиску но тогаш одличниот Леман направи фаул за црвен што потоа поради формата на Алмунија очигледно од огромната трема што првиот меч му беше во финалето... играше ужасно а тимот во тој случај ни беше не со 1 туку со 2 играчи помалку... и 9 на 11 е тешко !
А премиер лигата станува се посилна и посилна секоја сезона , ако овој наш тим оди во било која друга лига па макар тоа било и Шпанија... многу полесно ќе помине!
Најсилните екипи имаат тимови одлични
Послабите екипи играат пре груб фудбал по што посилните екипи остануваат хендикепирани
А знаење , фудбалски менталитет , талент.... го има тоа и во втората лига на Англија ...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Многу ја тупете(ама во најбуквална смисла на зборот) со тоа споредување на арсенал со екипи кое паднале од топ 5 и се некаде на средината (Вила,лацио и тако даље) на табела или испаднале од лигата (Лидс,Селта,незнам дали се сеќавате кога за нас играше еду а и за нив играше еден друг Еду кои на полувреме имаа постигнато гол :) ) а не го споредувате на пример со еден јунајтед кој пред доаѓањето на фергусон имал помалце титули од арсенал во лигата а сега е на бројката 18,значи не е проблемот во тоа што сите тимови влегуваат во криза и не освојуваат титули (некој во поголема па испаѓа од лига а некој во помала како вила и останува на средина од табелата ) туку проблемот е што за успех се смета константноста во лигата шампионите со која ние сме задоволни,не викам дека ако не освоиме титула треба да се разочараме и да се самоубиеме како тој навијачот во африка него викам дека се потребни промени,немора на менаџерското место али барем некакви во поглед на политиката на водење на клубот.

еве една добра статија од пред 2 години која се испостави за сосема точна за жал-
http://arsenalmacedonia.blogspot.com/2008/09/arsene-knows-stylish-figures.html

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Ми се повраќа од Arshesavin, Cakil и bbnoone....

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/aneke-i-m-taking-inspiration-from-vieira

Ех, како ни фали таков играч.....
значи ти си најпаметниот дебил во македонија па кој што ти кажа на тебе па ми се повраќа од оној овој што те тебе интересира јас што пишувам и што мислам јас прашав само и не сум како тебе глуп низ сите фан клубови да пишувам во кој и да е фан клуб ти имаш оставено пост и сите те мразат ама тоа не го приметуваш ти баш имам еден пријател од челзи фан клуб ми вели за тебе провоцирас јадеш гомна и дојде тука мене да ми кажуваш мочко еден и и се молам не пишувај за мене ако имаш против пиши ми порака а не тука јасно

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
i shto ako arsenal non stop stignuva do polufinale,finale,osmina finale???? shto ako e non stop 3 u pl,sto ako e tamu koa ne osvojuva??? tia e tragedija da si non stop tamu a da ne postignes nishto ! toa znaci deka tolku se kvalitetite na ovoj tim ! i koa ke ispadneme odma opravdanija se postavuvaat i pak so nadez deka poveke,i pak ke padnat i pak opravdanija,mesto da vidi vo svojot tim so mu fali(a ocigledno mn mu fali) i da reagira ! i zatoa ne se zadovoluvam so ovie sostojbi na arsenal !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Treba iskustvo brATE ! SOnne Kade vide deka lazio propadnal ! ? JEzda minatata sezona se izbori za opstanot ali od ova leto ! Lotito naprai pameten poteg ! GO dae KOlarov za 25 milioni (a toj sea ni na klupa ne sedi vo City) go zema Garrido,Bresciano,Hernanes(igraciste),i use nekoj talent tamu i sea na zimski ke go donese Santa Cruz I ke ide u lc ! Ali zasega e prv so +2 na inter

ХАХАХА кој се тие ?
Венгер да ги земеше овие те пак ќе јадеше трице дека нечинат, али не за друго туку инает да тераш, само незнам на кого и кое искуство они го имаат. Викаш ни треба искуство а ни набројуаш некојси "Х" играчи. И кажи ми дали ги потрошија тие 25 милиони. Значи имаат 25 а не ги потрошиле. Да беше Арсенал ќе викаше зошто не ги тошат а сега што не ги критикуваш нив. Венгер ако прави така нечини а други ако прават чини. Апла се гледа дека само инает тераш против Венгер само со која цел незнам.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Абе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака
,можеш слободно да отидеш и да му го попушиш на Венгер.Не ми е гајле мене кој е менаџер на тимот ако освојува трофеи.Сите зборувате за профит ние веке го имаме тоа ни фалат титули и трофеи,башка тоа кога ке ги освоиме ке имаме уште поголем профит и ке се зголеми популарноста на тимот.Менаџеорт треба да освојува трофеи ,а за финансиите на тимот треба да се грижат директорите.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе Makedonec_7 ти за кој навиваш тука за арсенал или за арсене венгер,јас да ти кажам навивам за арсенал како и тие личности со ти се поврака
,можеш слободно да отидеш и да му го попушиш на Венгер.Не ми е гајле мене кој е менаџер на тимот ако освојува трофеи.Сите зборувате за профит ние веке го имаме тоа ни фалат титули и трофеи,башка тоа кога ке ги освоиме ке имаме уште поголем профит и ке се зголеми популарноста на тимот.Менаџеорт треба да освојува трофеи ,а за финансиите на тимот треба да се грижат директорите.
Од каде дозна дека Венгер ЛИЧНО е задолжен за финансиите? Другите акционери (вработени) каква улога имаат тамо? Може да му е наложено така да работи но тоа незначи дека е негова одлука.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Премала е разликата на парите што се добиваат за трето место и за прво ;)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Која црна популарност бе, збориш као за некој второлигашки клуб ебате...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
gun__1286807721_pires_training06.jpg
Вермален е тоа во позадината ? Ќе се враќа у скоро време? :))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не мислам дека е Вермален, ама сликата т.е чоекот на сликата ми прај голем кејф... Големиот Боби.... Данкешен за се шо напрај за Арсенал !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom