Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Кога играа Челзи против Манчестер на Олд Трафорд, коефициентот да тепа Челзи беше дури 2.40. Го знам тоа зашто уплатив, и ќар бев после, а никогаш не сум била посигурна за вакви нешта. А знам дека фаќам на високи коефициенти, а на ниски редовно паѓам, па вас вечерва ве потценуваат, и се надевам дека ќе им покажете дека грешат.

Со среќа, и се надевам дека ќе одите вие понатаму!

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Кога играа Челзи против Манчестер на Олд Трафорд, коефициентот да тепа Челзи беше дури 2.40. Го знам тоа зашто уплатив, и ќар бев после, а никогаш не сум била посигурна за вакви нешта. А знам дека фаќам на високи коефициенти, а на ниски редовно паѓам, па вас вечерва ве потценуваат, и се надевам дека ќе им покажете дека грешат.

Ај уплати вечер на Арсенал среќа ќе ни бидеш ,и ќе имаш уште поголем ќар и ти и ние :tv:

S

StereoLove

Гостин
Aјде Арсенал вечер да ја покажете вашата игра и да се пласирате следната фаза:smir:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Полуфинале
Интер-Арсенал
Финале
Арсенал-Баерн Минхен

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Беше 1.55 негде и почна да паѓа денес... Што е многу, многу е, Барса е фаворит ама Арсенал не е без шанси... Далеку е од 1.33 без разлика како ќе заврши.
Mожеби има премногу влогови за Барса, па затоа го намалија...

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Потребен е ран гол, ако успееме да го дадеме тогаш Барса ќе почне поконкретно да напаѓа а со тоа ќе се оствари простор за брза контра. Исто е и во другиот случај ако ние примиме ран гол, тогаш ќе биде кобно по нас.

Фабрегас, ван Перси, Аршавин, Галас, Сонг... Тоа се 5 стартери кога се фит. Што е многу, многу е. :toe: Останатите морат да го дадат својот максимум и ако го направат тоа тогаш сум сигурен дека ќе победиме.

Само нека ја играат својата игра, во ниту еден момент да не се исплашат од големината на противникот или да се посомневаат во својата способност. Останатото ќе си дојде само по себе.

Victoria Concordia Crescit

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Да,ама често пати гледаме како играчите ги менуваат страните кај што играат ,во оваа формација и Росицки и Насри може да си ги менуваат позициите што значи дека и двајцата подеднакво ќе ја држат левата страна и средината + со приклучување на Клиши ќе биде доста опасно
За десната страна ги имаме Волкот и Сања ,истурен напред ќе очекува топки Бендтнер ... :arsenal:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
нц нц, не се нормални кретениве бе, 1.30???
со кој памет праат ваков коеф, па колку сака нека ја товарат Барса несмејат волку да го спуштат.

а и Барса не се со фул состав па ај да кажеш, Ибра,Анри,Иниеста,Пујол...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ах бе да ги победите овие Барселона и Реал в сабота да го докрајчи ништо повеќе во животов не сакам.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23

Биди сигурна во тоа! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom