gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
Ај уплати вечер на Арсенал среќа ќе ни бидеш ,и ќе имаш уште поголем ќар и ти и ние :tv:Кога играа Челзи против Манчестер на Олд Трафорд, коефициентот да тепа Челзи беше дури 2.40. Го знам тоа зашто уплатив, и ќар бев после, а никогаш не сум била посигурна за вакви нешта. А знам дека фаќам на високи коефициенти, а на ниски редовно паѓам, па вас вечерва ве потценуваат, и се надевам дека ќе им покажете дека грешат.
Со среќа, и се надевам дека ќе одите вие понатаму!
Mожеби има премногу влогови за Барса, па затоа го намалија...Беше 1.55 негде и почна да паѓа денес... Што е многу, многу е, Барса е фаворит ама Арсенал не е без шанси... Далеку е од 1.33 без разлика како ќе заврши.
Може вака Епа друже не ја викај таа лева позиција, таа сепак си е централнаЕве на што мислам
x2 дури 2.40
Мх мх мх...ела да те штипнам...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Полуфинале
Интер-Арсенал
Финале
Арсенал-Баерн Минхен
Биди сигурна во тоа!Кога играа Челзи против Манчестер на Олд Трафорд, коефициентот да тепа Челзи беше дури 2.40. Го знам тоа зашто уплатив, и ќар бев после, а никогаш не сум била посигурна за вакви нешта. А знам дека фаќам на високи коефициенти, а на ниски редовно паѓам, па вас вечерва ве потценуваат, и се надевам дека ќе им покажете дека грешат.
Со среќа, и се надевам дека ќе одите вие понатаму!