Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
значи да сумираме ... ?????

сонг ке игра ? цесц ќе игра ?? и дали конечно росицки ке изигра цели 90 минути ???

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Несмееме да ја испуштиме оваа златна шанса да се приближиме до врвот на 4 поени, а со заостанатата на 1 поен. Помпеј иако е фенерџија во моментов, може да зададе сериозни глабоволки. На нивниот Фратон Парк секогаш играат добар, физички фудбал и имаат голема подршка од публиката. Убаво го пречекаа Ливерпул пред неколку недели, едноставно не му дозволија да мрдне.

Иако не е потврдено од самиот Венгер, Цеск ќе паузира 3 недели. Сега му е шансата на Диаби да продолжи со ваква добра игра, а шанса има и Ремзи бидејќи Денилсон е повреден. За разлика од Сонг, Ебуе ги спакувал куферите и со првиот лет директно во Африка. :toe:

Алмунија

Сања - Галас - Вермален - Траоре

Ремзи - Сонг - Диаби

Насри - Аршавин - Едуардо

Ситуацијата со Бендтнер не е добра што значи дека Венгер треба што е можно порано во Јануари да го засили нападот.

Иначе стварно не ми е јасно, колкави будали испаднаа овие од аматерската телевизија Сител што не пренесуваат утакмици за време на работна недела. Погледнете само што има предност пред Помпеј - Арсенал, 20:10 Пајо и Јаре - филм. Навистина срамота. :tapp:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Несмееме да ја испуштиме оваа златна шанса да се приближиме до врвот на 4 поени, а со заостанатата на 1 поен. Помпеј иако е фенерџија во моментов, може да зададе сериозни глабоволки. На нивниот Фратон Парк секогаш играат добар, физички фудбал и имаат голема подршка од публиката. Убаво го пречекаа Ливерпул пред неколку недели, едноставно не му дозволија да мрдне.

Иако не е потврдено од самиот Венгер, Цеск ќе паузира 3 недели. Сега му е шансата на Диаби да продолжи со ваква добра игра, а шанса има и Ремзи бидејќи Денилсон е повреден. За разлика од Сонг, Ебуе ги спакувал куферите и со првиот лет директно во Африка. :toe:

Алмунија

Сања - Галас - Вермален - Траоре

Ремзи - Сонг - Диаби

Насри - Аршавин - Едуардо

Ситуацијата со Бендтнер не е добра што значи дека Венгер треба што е можно порано во Јануари да го засили нападот.​

Иначе стварно не ми е јасно, колкави будали испаднаа овие од аматерската телевизија Сител што не пренесуваат утакмици за време на работна недела. Погледнете само што има предност пред Помпеј - Арсенал, 20:10 Пајо и Јаре - филм. Навистина срамота. :tapp:
стварно е срамота
Фимот стар со пра дедо ми,а и имаат го давано и порано.:kesa:Кој ќе го гледа?Ем знаат дека ПЛ е нешто најгледано во македонија:tapp:

А што е со theo walcot

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
стварно е срамота
Фимот стар со пра дедо ми,а и имаат го давано и порано.:kesa:Кој ќе го гледа?Ем знаат дека ПЛ е нешто најгледано во македонија:tapp:

А што е со theo walcot
Клупа. Па после ако не му оди на Дуду ќе влезе. :toe:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
стварно е срамота

А што е со theo walcot
Најгледано - Шехерезада :pos2:
Иначе де бе треба да му даде шанса на Волкот гледа дека Дуду е во Ужасно бедна форма ... а Волкот вака ако го стажира на клипа ќе отиде пропала :tapp:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Денес сигурно не игра Цеск и Дени.
За Цеск не се знае уште кога ке се врати,а Дени можеби ке биде спремен за следниот натпревар.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Eduardo e najslaboto nesto u fudbalskata filozofija na Venger !!! Neka kupi eden asalen napagac i kraj !!!! Neka go donese Hunti na pozajmica i eden u sredina !!!! Sredina treba a napagac mora !!! Deni e slab Song na ciganski kup i kako treto radi toa so treba da se donese e nekoja zamislena povreda !!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Eduardo e najslaboto nesto u fudbalskata filozofija na Venger !!! Neka kupi eden asalen napagac i kraj !!!! Neka go donese Hunti na pozajmica i eden u sredina !!!! Sredina treba a napagac mora !!! Deni e slab Song na ciganski kup i kako treto radi toa so treba da se donese e nekoja zamislena povreda !!!
- Хунтелаар да го повредат така и толку пати како Едуардо па да го видам воопшто да се врати на терен !
- Одличен играч е Дуду само мора да му се даде време за да се опорави само уште финишот му фали а играта и перформансот го има вратено.
-Дени слаб? Хммм :toe: Немам Коментар !

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Диаби и Аршавин ако играат добро мислам дека ќе биде наша победата

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
најпрво честитки за новата тема и во новата година со многу титули, а мози и по некој трансфер:helou:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
стварно е срамота

А што е со theo walcot
Филмот енос трети пат го дават :) :pos2::pos2::pos2:

најпрво честитки за новата тема и во новата година со многу титули, а мози и по некој трансфер:helou:
Малку е доцна за честитки за новата тема ама јаде, а на тебе ти посакуваме добредојде

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
JBG brate ako igra so opravdanija da go zalime neka si ebe mater !!! Me boli kurot so se povredil !!! Se povredil se povredil igra loso igra loso zatoa se bara zamena i se nosi nekoj pojak i kraj !!!! Pa neka vlaga od klupa !!!!Denilson e najgolemo drvo !!! BOR !!!!Hhahhaha

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
АЛУМИНА
ЛАЗАЊА ГЛАС ВЕРМИНАТОР КРШИ

НАСЕР ПЕСНИЧКА АБУДАБИ ДУБАЈ

ВОЛКОТ ДУДУК АРША

Статус
Затворена за нови мислења.