значи да сумираме ... ?????
сонг ке игра ? цесц ќе игра ?? и дали конечно росицки ке изигра цели 90 минути ???
стварно е срамотаНесмееме да ја испуштиме оваа златна шанса да се приближиме до врвот на 4 поени, а со заостанатата на 1 поен. Помпеј иако е фенерџија во моментов, може да зададе сериозни глабоволки. На нивниот Фратон Парк секогаш играат добар, физички фудбал и имаат голема подршка од публиката. Убаво го пречекаа Ливерпул пред неколку недели, едноставно не му дозволија да мрдне.
Иако не е потврдено од самиот Венгер, Цеск ќе паузира 3 недели. Сега му е шансата на Диаби да продолжи со ваква добра игра, а шанса има и Ремзи бидејќи Денилсон е повреден. За разлика од Сонг, Ебуе ги спакувал куферите и со првиот лет директно во Африка.
Алмунија
Сања - Галас - Вермален - Траоре
Ремзи - Сонг - Диаби
Насри - Аршавин - Едуардо
Ситуацијата со Бендтнер не е добра што значи дека Венгер треба што е можно порано во Јануари да го засили нападот.
Иначе стварно не ми е јасно, колкави будали испаднаа овие од аматерската телевизија Сител што не пренесуваат утакмици за време на работна недела. Погледнете само што има предност пред Помпеј - Арсенал, 20:10 Пајо и Јаре - филм. Навистина срамота.
Клупа. Па после ако не му оди на Дуду ќе влезе.стварно е срамота
Фимот стар со пра дедо ми,а и имаат го давано и порано.:kesa:Кој ќе го гледа?Ем знаат дека ПЛ е нешто најгледано во македонија
А што е со theo walcot
Најгледано - Шехерезада :pos2:стварно е срамота
Фимот стар со пра дедо ми,а и имаат го давано и порано.:kesa:Кој ќе го гледа?Ем знаат дека ПЛ е нешто најгледано во македонија
А што е со theo walcot
- Хунтелаар да го повредат така и толку пати како Едуардо па да го видам воопшто да се врати на терен !Eduardo e najslaboto nesto u fudbalskata filozofija na Venger !!! Neka kupi eden asalen napagac i kraj !!!! Neka go donese Hunti na pozajmica i eden u sredina !!!! Sredina treba a napagac mora !!! Deni e slab Song na ciganski kup i kako treto radi toa so treba da se donese e nekoja zamislena povreda !!!
Филмот енос трети пат го дават :pos2::pos2::pos2:стварно е срамота
А што е со theo walcot
Малку е доцна за честитки за новата тема ама јаде, а на тебе ти посакуваме добредојденајпрво честитки за новата тема и во новата година со многу титули, а мози и по некој трансфер:helou:
нетачан сиАЛУМИНА
ЛАЗАЊА ГЛАС ВЕРМИНАТОР КРШИ
НАСЕР ПЕСНИЧКА АБУДАБИ ДУБАЈ
ВОЛКОТ ДУДУК АРША