Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Mrtov seriozen.
Posnazen,podobar shut,podobar so glava,edinstveno brzinata moze da e na stranata na David,ama i tuka ne sum siguren:D

Ајде и јас да кажам нешто за Виља:) Побрз, подобар шут би рекол дека има Виља(има еден куп голови дадено од слободен удар ;) ) поексплозивен и поубиствен во завршница, така да би рекол само Џеко дека е физички поспремен и подобар со глава фала богу дека е повисок :)

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ај бе луге џабе зборуваме за виља коа знаеме дека нема да дојде у арсенал
туку да прашам шо се случи со фабрегас да не повреди пак оти го видов кривеше после 2 гол ??

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Znaci Cesc ili ke otsustuva 2/3 dena ili celi 3 nedeli.1 natprevar ili 4.:S
A i Deni se povredil.
Што е ова во Премиерлига, повеќе повредени од здрави играчи!
Штета за Фабрегас, во одлична форма е, а повторно се повреди:toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Виља, Џеко, Павличенко, Суарез, добри идеи ал ја мислам дека у моментов повеќе ни треба некој таргет мен, шо ќе знае да загради ко Картон Кол, Жињак и сличен тип на играчи.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Како бе Дени повреден:nesvest:
Колку време , знае некој?
Епа ако Дени е повреден ... и Фабре ... Ремзи Вилшер/Истмонд и Диаби ќе играат коа ќе иде Сонг :tapp:

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Значи според многу прв на листата на желби на Венгер бил Жињак и во јануар ќе доставел понуда до тулуз вредна 12 милиони фунти.Останува да видиме кои ќе биде изборот на шефот и се надевам дека нема да чекаме како лани да фебруар за да се потврди некои трансвер :smir:

http://www.arsenal-serbia.com/home/index.php?option=com_content&view=article&id=3235:venger-nudi-12m-funti-za-injaka&catid=24:glasine&Itemid=91

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Значи според многу прв на листата на желби на Венгер бил Жињак и во јануар ќе доставел понуда до тулуз вредна 12 милиони фунти.Останува да видиме кои ќе биде изборот на шефот и се надевам дека нема да чекаме како лани да фебруар за да се потврди некои трансвер :smir:

http://www.arsenal-serbia.com/home/index.php?option=com_content&view=article&id=3235:venger-nudi-12m-funti-za-injaka&catid=24:glasine&Itemid=91
Па или овој или Чамак ако некој доаѓа.
Зашто во Франција играат а тој све од таму зема , а плус па Жињак и самиот е Французин и за репрезентација настапи имаше мислам неколку ... па Можда му фрлил окце Венгер:smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Хмм според многу..сепак мислам затоа што уште он остана од тие поефтините,а и Французин и поради тоа го поврзуваат, не дека многу Венгер е заинтересиран. Камо да може да не изненади Венги со Виља, Џеко, Луис Фабиано, Агбонлахор па дури и со Дефо(иако е од Тотнам)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
on whether he still needs to buy a striker...
“I’ve said we will keep our eyes open and if a good opportunity turns up we will do it. But at the moment I haven’t got any. .I will have to look maybe as well at midfielders and how big the damage is. If we lose Denilson and Fabregas we will be short there. I don’t know yet.

Ако отиде Цеск во аут 3 недели, Денилсон имал исти проблем како оној порано со грбот, Сонг во Африка... не изгледа ова добро, цела прва постава од средина во аут.

Иначе освен напаѓач, според мене Венга може да изненади со некој средњак пошто сега имаме реални шанси за титула, а фит фудбалери се помалку... нема да биде лошо да дојде некој на позајмица или нешто слично.

Не се знае до крај, лани цела сезона тимовите од големата четворка имаа вкупно 17 порази а сега до боксинг деј истите имаат 19. Тоа значи дека малите тимови почнаа да задаваат сериозна главоболка на големите и се додека не го копираат примерот на Мик Мекарти да ги ставаат резервите против големите ќе биде прилично интересно. Само најважно е ние да се засилиме со шпиц и по можност мидфилдер или сл.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Denilson drvce !!!! neznaese edna topka da dade ubava !!! misli dal 3 gola od daleku i gi puka bez veze !!!! Huntelaar na pozajmica ke doe be !!!! Jas sakam Hunti,Bent...Eden e zverski !!! Celzi vaka ako produzi crno mu se pisuva !!!! Sea so Fulham znaeme kolku e dupacki tim toj !!! Man utd 3-0 so nas na 300 muki bevme, Liverpul go ispusi isto taka !! Eduardo bez pari odma pod itno !!!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
CHELSEA 0-1 FULHAM hheehehehehehehehe
само напред!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh::baeh::drk::drk::drk::kesa::kesa::kesa:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Denilson drvce !!!! neznaese edna topka da dade ubava !!! misli dal 3 gola od daleku i gi puka bez veze !!!! Huntelaar na pozajmica ke doe be !!!! Jas sakam Hunti,Bent...Eden e zverski !!! Celzi vaka ako produzi crno mu se pisuva !!!! Sea so Fulham znaeme kolku e dupacki tim toj !!! Man utd 3-0 so nas na 300 muki bevme, Liverpul go ispusi isto taka !! Eduardo bez pari odma pod itno !!!

Провери кој играч има најпрезицни додавања во целата Премиер Лига па зборувај после ! Идиот ! Провери па напиши ! Ти се молам !

Виља, Џеко, Павличенко, Суарез, добри идеи ал ја мислам дека у моментов повеќе ни треба некој таргет мен, шо ќе знае да загради ко Картон Кол, Жињак и сличен тип на играчи.
Пфффф...ти се молам...Карлтон Кол...само тој не или пак читам некој Бент или ова она..Сигурно Венгер нема да купи напагач од ПЛ! Кога купил па сега !

Негде читам и комедии дека и Белами можно е да дојди ! Пф...комедии ! Иако сакам да дојди, ама да бидеме реални ! Попрво би дошол Суарез, кој е добар или Хунти, кој не се снајде во Милан ! Како и да е, не би се изненадил да не купиме ништо!

Ако победиме со Болтон ке имаме шанса да стигнеме поблиску до врвот !

Ме плаши многу Портсмут, и ништо друго ! Во времето ко бевме шампиони губевме од нив важни поени, и игравме нерешено, и едвај се спасувавме! Сега тие имаат добар менаџер и не знам...само претпазливо, иако се последни во ПЛ нема слаб тим ! Тоа моментално го докажува Бирмингем, кој почна да ми носи добар паричен фонд !

Kako prvo,premnogu e skap,kako vtoro 28 godini ima,kako treto,Dzeko e podobar i poeftin i pomlad:D
Поефтин и помлад, Да, ама подобар...Хмммм..чекај да размислам ! Не !

Виља заедно со Торес, Ван Перси и Меси, според мене се најдобрите напагачи во моментот !

И успат го гледав распоредот на Арсенал...Сега играме со Болтон и Евртон дома, па со Болтон на гости на 16,01,2010 година ! После мислам дека играме со Астон Вила на Вила Парк на 28,01,2010 па со Јунајтед на 30 или 31,01,2010, дома, па со Челзи на Стемфорд Бриџ па со Ливерпул на Емирати ! Кога ке го видам распоредот..се плашам ! После тоа следува ФА куп па ЛШ ! Ако го пребродиме периодот до средината на февруари или почетокот на март, можиме да се надеваме на нешто ! Од тие 4-те пеколни натпревари очекувам барем 3 победи и една нерешена или пак 2 победи и две нерешени или пак нека изгубиме од Челзи два пати, ама во мај ние да се радуваме тоа воопшто нема да ми пречи ! И Јунајтед губеше од големите екипи по 1-4 со Ливерпул, со Нас, со Челзи...но на крајот секогаш се смееа ! Тоа што ме фасцинира кај нив, оваа сезона е тоа што во минатата сезона со тимовите под 10 место на ПЛ имаја освоено 58 бода, од можни 60 ! Двата поени ги изгубија, во првотот коло дома против Њукасал !

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Провери кој играч има најпрезицни додавања во целата Премиер Лига па зборувај после ! Идиот ! Провери па напиши ! Ти се молам
Да, најпрецизни има, пушти му назад на Галас, пушти му по страна на Клиши, вратиму на Алмуниа...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да, најпрецизни има, пушти му назад на Галас, пушти му по страна на Клиши, вратиму на Алмуниа...
хахахахах...Не знам за тоа...ама мислам дека слушнав дека има најпрезицни подавање...мислам дека така кажаја.....негде...шо знам...

А се гледат само подавањата на противничката половина, сеа на дупи и ти !

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Камерунците му дозволија на Сонг да остане со Арсенал до 4 Јануари, што значи дека ќе може да игра против Помпеј и против Вест Хем во купот. :vozbud:

Иначе денеска ќе се објави колку ќе паузира Цеск, најлошото можно сценарио е дека ќе паузира 3 недели па ќе пропушти 5 натпревари, но се надевам дека нема да дојде до тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom