Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
АЛУМИНА
ЛАЗАЊА ГЛАС ВЕРМИНАТОР КРШИ

НАСЕР ПЕСНИЧКА АБУДАБИ ДУБАЈ

ВОЛКОТ ДУДУК АРША
Нели Волкот на клупа? и Клиши опоравен е за овој меч? Зашто ја знам Траоре имаше изјави одвај чекал да го дочека пак Портсмут да му се спротистави на својот доскорашен тим бла бла:toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ја дур игра вака Траоре, не сакам ни Клиши ни Миши ни Гибс. :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ја дур игра вака Траоре, не сакам ни Клиши ни Миши ни Гибс. :)
Супер е Траоре , а за разлика од Клиши и Гибз ... можда е малку по киксер понекогаш но има подобар дриблинг и техника и покорисен од нив е во нападот барем:smir:

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
топ 10 трансвери во ПЛ

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkykEAFyApPqFNHZOs&tmpl=coranto_eng_news

За денешниот натпревар шо да се каже очекуваме сите лесни 3 бода но портсмут може да биде многу незгоден на домашен тререн но ако Аршавин влезе во ритам и Дијаби да биде на исто рамниште на последните 2 натпревари не би требало да имаме проблем да дојдиме до 3 бода и да денеска очекувам гол од Дуду и да ви ги затне муцките на сите оти гледам некои го прават хунтелар подобар од Дуду а тој за неполна година ќе смене и 3 клуб по тоа се гледа и неговиот квалитет
п.с што стана работата со сендерос ќе си оде ли зимоска ако си оде ќе треба Венгер да бара и одбранбен играч оти ќе остане само силвестре а сите ги знаеме негоите киксерски способности па така да не само напагач туку и одбранбен играч ни треба,а за во нападот најдобро решение би бил според мене Жињак(за Џеко немаме шанси за тоа и не го спомнав)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ако не се лажам мислам дека Сонг нема да оди на купот ? Или се лажам ? Како така да читнав во Спорт ? Шо знам...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ако не се лажам мислам дека Сонг нема да оди на купот ? Или се лажам ? Како така да читнав во Спорт ? Шо знам...
Ќе оди , но подоцна ... има право да изигра уште 2 средби сосе оваа вечерва!:smir:

Arsenal team in full: Almunia, Diaby, Sagna, Vermaelen, Nasri, Eduardo, Gallas, Ramsey, Song, Arshavin, Traore

SUBS:
Merida, Fabianski, Wilshere, Silvestre, Vela, Rosicky, Eastmond

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Ќе оди , но подоцна ... има право да изигра уште 2 средби сосе оваа вечерва!:smir:

Arsenal team in full: Almunia, Diaby, Sagna, Vermaelen, Nasri, Eduardo, Gallas, Ramsey, Song, Arshavin, Traore

SUBS:
Merida, Fabianski, Wilshere, Silvestre, Vela, Rosicky, Eastmond
Што е работата што Волкот го нема пак ли се повреди :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
http://www.tvoo.net/ch1.html
tuka gledam ama mi secka,u net kafe sedam,mozno do netot da e.

wtf ni gol ni nisto ne vidov:D
dobro e vazno,bravo dudu:D
aa od sloboden:D
tret natrpevar po red:D
Inace,,se odbi:D

wtf,dudu se zali na povreda be.:mad::mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom