во врска со вчерашниот меч -
алмунија - во мигот кога требаше да биде најпотребниот на тимот заврши работа - браво камену!!!
одбраната мн убаво изигра сем ебу - камен е овој станат .. цц ццц - вили и верминаторот брилијантни - мн ме бендиса играта на силвестер - одлично изигра е сега неколку пати ја заеба работата ама не е тоа гаел
-
средината : за средниов ред немам зборови се виде желбата за победа уште од самиот старт - сонгињо wow одличен е дечково браво мајсторе борбен со секој дуел од меч во меч се посилен и постабилен , дени - мн ми се допаѓаат тој или цесц кога играат тивка река брег носе - одлично затвораа простор компактни сите - а и каков бразилски гол - аце апсолутно се сложувам со самото тргање на насри се очекуваше бразилска магија :pos2:
и човекот на мечот - васирики абу дијаби - незнам што да кажам - ако кажам бравос да не ме демантира со вила ? ама вчерашниот меч еден човек на теренот инволвиран во сите голови - и сето тоа го круниса со ефектен гол и прекрасен продор - се надевам дека ке задрже константо неколку меча со ваков елан да игра - ваков сакам да те следам играчу со број 2
насри - штознам го маваа го маваа ама сепак си играч на арсенал и лесно можеше да не гендикепира - некако слаб меч - ме изненади очекував повеќе
дуду леле кое дрво со ебу најслабите играчи на теренот овој нема поим за гол бре замалце ке го утнеше и тоа - очигледно му треба самодоверба и тоа мн - или барем да даде некој гол па вчера јас да бев од неговите шанси ке дадев два најмалце - така не !
А.А супер си изгира човеков такво ниво држе веке трет меч - така те сакам
рамзи - море море овој изгледа навистина бил најголем талент како само знае да направе потег , како само проигрува и со прекрасен поглед на целата игра
тио - оти бре на даде барем гол ? така не ...
судијата нека пукне од мака му загуби пул и пенал непостоечки против нас - еби се педеру !!!
тие - сега баш со душа го чекам прегледот да видам др Хаус што ке каже сега , кој му бил проблемот ... мн тепаа бре и каков бункер ни италијанци неможат така добро да го направат
сума сумарум задоволен од победата требаше да биде поубедителна бар до кај 4
ајде сега одеме наредни вила - кои немаат пораз со посилните тимови сезонава - му го зедоа скалпот на пул , утд на гости и дома на синине
форза Арсенал