Ма како тешко нема никакви оправдувања мора да им вратиме за минатогодишниот пораз , победа и ништо друго мора да ги срамниме со земјатаКолово беше перфектно!!!
Победа наша и порази/нерешено на противниците!
Сега Фабре да се врати и Вила да ги тепаме што ќе е мн тешко:helou:
Епа кога вчера паднав на Арсенал!Абе ногу јаки фанови на Арсенал има, пцуат, колат, паднале на Челзи. lol
Ма иако паднав на Челзи за 1 800 пак ми е кеф што киксна челзиАбе ногу јаки фанови на Арсенал има, пцуат, колат, паднале на Челзи. lol
Добро се движат работите, Man U и Челски губат поени, Арсенал победува.
Иначе во саботата Диаби изигра одлично во улога на Фабрегас, врз него беше направен фаулот за првиот гол, му асистираше на Дуду за вториот (кој исто имаше добар натпревар по подолго време) и проигра 1-2 со Аршавин за третиот. Браво и за Денилсон за слободниот, пријатно ме изненади.
Следни Астон Вила, тимот со најдобрата одбрана во ПЛ. Малку чудно ми е ова, али ние сме тимот со најдобриот напад, па ќе биде доста интересно. Би требало Цеск и Траоре да се вратат до тогаш, мораме да им вратиме за она од лани. Едвај чекам да дојде недела.
Утре на arsenal.com ќе има FREE стриминг од тренингот на првиот тим, а попладне од 15 часот ќе има исто така бесплатен стриминг од вебчатот со Венгер.
Ма иако паднав на Челзи за 1 800 пак ми е кеф што киксна челзи
.Па секако дека играл и игра на секој натпревар,а како лев бек незнам баш ама не верувам,најверојатно неСе расправавме нешто со еден ваш фан па ми треба една информација.Дали Галас оваа сезона е играл лев бек и дали уопште е играл од кога е во Арсенал и ако е играл од прилика колку натпревари?
Па тоа беше проблемот дали е играл како лев бек?.Па секако дека играл и игра на секој натпревар,а како лев бек незнам баш ама не верувам,најверојатно не
Па тоа беше проблемот дали е играл како лев бек?