Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе ногу јаки фанови на Арсенал има, пцуат, колат, паднале на Челзи. lol :)

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
I nadezta posledna umira...kiks na celzi sega pak na istata razlika...ako kupime nesto zimoto ke moze da se nadevame pak

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Toa , се нервират оти не паднал Челзи , кој Дин вечерва му поклони пенал :tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Колово беше перфектно!!!
Победа наша и порази/нерешено на противниците!
Сега Фабре да се врати и Вила да ги тепаме што ќе е мн тешко:helou:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Колово беше перфектно!!!
Победа наша и порази/нерешено на противниците!
Сега Фабре да се врати и Вила да ги тепаме што ќе е мн тешко:helou:
Ма како тешко нема никакви оправдувања мора да им вратиме за минатогодишниот пораз , победа и ништо друго мора да ги срамниме со земјата :vozbud:

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Абе ногу јаки фанови на Арсенал има, пцуат, колат, паднале на Челзи. lol :)
Епа кога вчера паднав на Арсенал!

едит: пардон, мислев претходното коло...
едит2: ова коло на МанУтд

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Добро се движат работите, Man U и Челски губат поени, Арсенал победува. :)

Иначе во саботата Диаби изигра одлично во улога на Фабрегас, врз него беше направен фаулот за првиот гол, му асистираше на Дуду за вториот (кој исто имаше добар натпревар по подолго време) и проигра 1-2 со Аршавин за третиот. Браво и за Денилсон за слободниот, пријатно ме изненади.

Следни Астон Вила, тимот со најдобрата одбрана во ПЛ. Малку чудно ми е ова, али ние сме тимот со најдобриот напад, па ќе биде доста интересно. Би требало Цеск и Траоре да се вратат до тогаш, мораме да им вратиме за она од лани. Едвај чекам да дојде недела. :vozbud:

Утре на arsenal.com ќе има FREE стриминг од тренингот на првиот тим, а попладне од 15 часот ќе има исто така бесплатен стриминг од вебчатот со Венгер. :)

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Добро се движат работите, Man U и Челски губат поени, Арсенал победува. :)

Иначе во саботата Диаби изигра одлично во улога на Фабрегас, врз него беше направен фаулот за првиот гол, му асистираше на Дуду за вториот (кој исто имаше добар натпревар по подолго време) и проигра 1-2 со Аршавин за третиот. Браво и за Денилсон за слободниот, пријатно ме изненади.

Следни Астон Вила, тимот со најдобрата одбрана во ПЛ. Малку чудно ми е ова, али ние сме тимот со најдобриот напад, па ќе биде доста интересно. Би требало Цеск и Траоре да се вратат до тогаш, мораме да им вратиме за она од лани. Едвај чекам да дојде недела. :vozbud:

Утре на arsenal.com ќе има FREE стриминг од тренингот на првиот тим, а попладне од 15 часот ќе има исто така бесплатен стриминг од вебчатот со Венгер. :)

И јас...имаме само една опција...ПОБЕДА

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Се расправавме нешто со еден ваш фан па ми треба една информација.Дали Галас оваа сезона е играл лев бек и дали уопште е играл од кога е во Арсенал и ако е играл од прилика колку натпревари?

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Се расправавме нешто со еден ваш фан па ми треба една информација.Дали Галас оваа сезона е играл лев бек и дали уопште е играл од кога е во Арсенал и ако е играл од прилика колку натпревари?
.Па секако дека играл и игра на секој натпревар,а како лев бек незнам баш ама не верувам,најверојатно не

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Па тоа беше проблемот дали е играл како лев бек?

мислам дека не...можеби во некој куп,инаку во лигата досега не е..барем јас што знам
чекај да потврди некој друг за сигурност

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom