Што ќе негираш бе куре, јадевме гомна, се изнајадовме... ко беа тешки дрва... а добиваа шанса повеќе од колку што треба.На неколкуте меча на кои што секако не беше повреден оваа сезона Дени постигна невидено атрактивни погодоци и имаше одлични игри!
Со што еве ми шанса да ги негирам сите оние кои шо јадеа тоа што не треба до лани за него и Сонг !
Пеналот уствари со раката го имаше фатено Силвестре и кога овој почна да трча го повлече и падна ... немаше НИКАКОВ пеналОдлична игра од Диаби во второто полувреме. Кога би играл така секогаш...И педеров кај го виде пеналот за нив, а не успеа да види чиста рака од Хул.
Друже не ме разбра изгледа Зборам за кога Диаби шутна во шеснаесетникот и незнам кој беше од Хул ја запре со двете раце. Тоа беше уште пред нив да им досудат пенал. А како што гледаш напишав дека не требаше да досудат пенал против нас.Пеналот уствари со раката го имаше фатено Силвестре и кога овој почна да трча го повлече и падна ... немаше НИКАКОВ пенал
Друже не ме разбра изгледа Зборам за кога Диаби шутна во шеснаесетникот и незнам кој беше од Хул ја запре со двете раце. Тоа беше уште пред нив да им досудат пенал. А како што гледаш напишав дека не требаше да досудат пенал против нас.