creator_92
haker4e
- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 3
луге зависи може не ти се по вкус али за дружење ги бидува за раазговор ги бидуе малце и на тоа размислете и јас иамам друагрка со се дружам 6 години па не сум се заљубил
Да не ја цитирам членкава погоре, да не сум оф топик, ама врска без ниедна караница не ми изгледа ко врска, или до мене е?
Он топик - имам една најдобра другарка, добра е, супер личност, ама никогаш не сум се заљубил во неа.
Некои кажуваат се заљубиле во најдобар другар или најдобра другарка, а колку се дружеле заедно? Неколку месеци, една две години?
Не знам дали за толкав мал период може да стекнеш најдобар пријател од спротивниот пол.
Јас таа најдобра другарка ја знам скоро 11 години. Две години заедно седевме в клупа, никогаш не сум ја ни погледнал како нешто поинаку освен другарка. Верувам дека има другарство меѓу машко и женско. Само не се стекнува тек така.
:nenene:tuka mn gresis,ti kazuvam od iskustvo....se zajlubiv vo najdobrata drugarka,ucime vo ist klas,vo 1 i 2 ne ja zabelezuvav no vo 3 i sega 4 god lud sum po nejze ama problemot e vo toa sto koga i kazav me odbi i veke ne sme drugari a ne da staneme uste pobliskiglej i ti da ne napravis taka poso ke zazalis zasekogas :salut:А ако и/му кажете дека го/ја сакате мислите ке го расипете другарството ?
Ја мислам дека ако те одбие ке знае дека го/ја сакаш и ке бидете уште поблиски. А ако прифати и после раскинете.. Ондак чао пријатно