Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Да, но не со најдобра другарка и жалам за потегот бидејќи сега слабо сме во контакт, а добри зезанции и дружење паѓаа со нејзе.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Да. Јас нејзе да она мене не. Се разочарав баш денес и сега само музика ме спасува :(

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Јебеш ти та приказна..Ако не ти, таа во тебе, ако не таа во тебе,тогаш ти во неа.. Но, никогаш не ја добива/ш правилната комбинација.. Мислев дека кај мене ќе биде поразлично, али се искењало се на сите ветувања и договори.. Јебига, живот иде даље али грдо е што пропаѓаат сите убави ствари.. На крај краева кога ќе видеш колку сте си значеле, џабе е сето ова што се прави.. :/ И јас големиот маж, само на форум можам да се курчам..

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Ги прочитав скоро сите постови на темава и испаѓа дека девојките многу тешко (скоро никогаш) не се заљубуваат во другари а додека пак кај машките и не е така мал бројот на заљубувања. Изгледа точно е она дека девојката во првите неколку минути знае дали некој ќе и биде дечко или само другар и свесно или потсвесно си останува на тоа.

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
да , но ништо од тоа :/

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ништо... :) Единствено секогаш гледај уште на почеток да оставиш силен впечаток кај нова познајничка

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас до 19 години така се трескав и земав да искачам со машки на кои им идеа со женски и разбрав некои работи.Ја видов ми се смешкаше,испивме неколку пијалоци и разбрав дека не е таа за мене.Доволно е само на здраво.

xTheHappy

Смотко
Член од
11 септември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
5
да ми се случило и било лошо...

според мене за да не биде лошо уште коа ќе ја запознаете другарот/другарката треба да напраите план...
а) Да бидете нешо повеќе од другари
б) Да бидете најдобри другари
в) Да бидете другари

Одговорот ќе го имате за 1 месец.
Ако првиот пат ви се свиѓал/а, била секси и после дружење цел месец ако имате сличности, ако ви е убаво заедно - а)

Ако почне да ви кажува кого сака шо сака, ако е некоја затрескана, верувајте дека нишо нема да биде. Можда ќе се скара со дечкото ќе се измувате ама после она нема да знае кого сака па ќе ве изневерува. И од тоа нишо небива.... така со тие боље останете најдобри другари, дружете се, излегувајте заедно - но ништо повеќе од тоа !! - Б)

Ако е многу ладен/ладна со вас кулирајте и вие така !!:D -в)

K

Khabs Staadnau

Гостин
Постојат 2 вида мажи во животот на една жена.
  • friends
  • fucks
Против сите природни закони е трансфер на членови од една во друга група.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Долга и широка е мојта. :D

Се знавме само на ''здраво'' додека не ми потфрли една вечер за најдобрата и другарка која ме аресеше. И така се заимавме, станавме добри другари. Бтњ и комшика ми е, на 150 - 200 метри живееме. :P Јас имав друга тој период а другарка и сакаше врска а не само мување а јас несакав да и раскинам на оваа и така не биде ништо. Така по некое време јас раскинав со оваа а излезе друга која мн. ми се допаѓаше и трчав јас по неа некое време и со другарката која беше заљубена во друг си ги кажувавме ''маките'' дoдека не излезе дека таа се заљубила во мене. Jас навистина ја засакав како другарка и маалку бев збунет што да правам, видех дека нема аир од другата по која бев, не бидува работа и си викам чек да пробам со ''другарката''. И така се фативме, во првиот месец врската ни беше крш од причина што јас не ја сакав и не се замарав со нашата врска но по месец, месец и нешто се заљубив и јас во неа и врската ни крена во нагорна линија. Сега одиме 6 месеци и супер ни е и на 2цата. :cool:

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
О да! Тоа беше мојата најголема љубов! Одевме 5 години, ама заради секакви глупости се разделивме... а може и поради тоа што се фативме на 16, па пораснавме и... како и да е тоа е нешто најубаво што може да ти се случи. Да имаш до тебе човек на кој можеш да му кажеш се`, а да те сака и да го сакаш... :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Не,затоа што добро разликувам пријателска љубов и љубов за дечко од сам старт можам да проценам дали и како ми се допаѓа,има ли страст и свиѓање или ми е драг како особа, другар без никаква привлечност.
Ми се случило обратното.

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Не.
Имам еден најдобар другар што го знам уште од мала и во никој случај не сум го гледала како потенцијален дечко. Верувам дека ни он не ме гледал така.
А имам две другарчиња во кои би можела да се заљубам ако немав дечко во моментов. Ама добро, тие не ми се најдобри, не се важи. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom