Секс за време на менструација?

Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Бев принуден да пробам и стана пракса. Јбг ептен сакаше да го прима. Нимфото у неа не можеше да се скроти. Имавме само кога ќе се поисцеди накај 4тиот ден. Малку крв на чаршав ама се на се mutual pleasure. Посебно она. После тоа обавезно на мочање.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Првите 2-3 дена од циклусот никако, за понатаму нема гајле. Само да се постели некој чаршав за секој случај.

Член од
23 март 2011
Мислења
1.166
Поени од реакции
1.042
јас исто така сум имал.малку боли и пече, ама пуста желба и забрането кога ке се спојат.
иначе малку мириса

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Ау јас мирис од крв не можам да поднесам, како железо, можам во истиот момент да повратам.....и порано заб коа вадев после 2 дена повраќав од крвта што ја чувствував во уста :sick: а не па ова.....ни сум пробал, ни пак планирам да пробам.....од 5-6 дена без секс никој не умрел....

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Леле ова испаѓа како вицот со Трпе и Трпана.
Малку оф топик

Доаѓа Трпе мртов пијан и почнува да води љубов со Трпана. Снаува сабајлето што ќе види, Трпана ја нема а целиот кревет облеан во крв. Трпе го фаќа паника ... леле сум ја убил Трпана. Иде во ВЦ да се измие и си го гледа крвавото лице....леле не сум ја убил Трпана...сум ја изел :D

Инаку он топик....сум пробала но во последните денови од менструацијата, нема шанси 2-3 ден кога има најобилно крварење.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
Поодвратно нешто ваљда нема..барем според мене.. За мирисот..па ќе мириса некоја ако не се избањала со векови... ако одржува хигиена нема теорија да мириса..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
За мирисот..па ќе мириса некоја ако не се избањала со векови... ако одржува хигиена нема теорија да мириса..

Добар виц. Mртвите ткива не мирисаат, интересно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Поодвратно нешто ваљда нема..барем според мене.. За мирисот..па ќе мириса некоја ако не се избањала со векови... ако одржува хигиена нема теорија да мириса..
Kolku saka neka se izbanja, teche toa, se siri miris, delovi od matkata se raspagaat, ne e cista krv pa da reces.

Kajgana Shop

На врв Bottom