I
Iblis
Гостин
Благодарам, ама мислев на делот пред секс машинитеE добро де, има и секс машини како тебе, па затоа жениве по Скопје се се насмеани.
Благодарам, ама мислев на делот пред секс машинитеE добро де, има и секс машини како тебе, па затоа жениве по Скопје се се насмеани.
тоа е многу точно, само ми ја промаши ти поентата, јас се зезав малцеБог да чува... Па ако ја загрееш доволно девојка ти, нема потреба од лубриканти и во нормална ситуација
Тоа го праат само лузери.тоа е многу точно, само ми ја промаши ти поентата, јас се зезав малце
а си размислил ли дека кога има можеш слободно да пукаш во натре без деветмесечен страв?
абе не е тоа поентата другар. прво и основно некако глупа е стуацијата да чекаш да добие девојка ти за да можеш да пукаш внатре... значи има добиено и течат партали и пред се мене барем ми е грозно а имам пробано и стварно не е пријатно чуството. второ ако веќе си решил да пукаш со неа земи ја под рака на гинеколог нека ја прегледа нека и каже како и се движат плодните денови односно нека ти каже поточен датум кога и се плодни денови или земи читни како се пресметува ( ма да кај некои девојки има исклучоци) па кога ке видиш дека не е во тие плодни денови пукај колку ти душа сака без да му ја мислиш ни една секунда...фала фала, а шо е тука лузерско? мене баш ќејф ми се прајт
Докажано е ама не си прочиталаredovno imam seks so decko mi na krajot na menstruacijata i fala bogu dosega ne sum zakacila infekcija nitu ja nitu toj...taka da se ova sto go tvrdite ne e dokazano i e neosnovano....
Има многу луѓе што имаат болести, ХПВ и што не и не знаат за нив долго време, зошто нема симптоми, а освен со медицински тестови и прегледи не можеш да дознаеш поинаку. Не можеш да кажеш дека си здрава и не сте фатиле ништо обајцата кога има и болести и преку кондом што се пренесуваат.redovno imam seks so decko mi na krajot na menstruacijata i fala bogu dosega ne sum zakacila infekcija nitu ja nitu toj...taka da se ova sto go tvrdite ne e dokazano i e neosnovano....
dobro se slagam eve so ova...no nema mesto zza panika zasto ne gi menuvam seksualnite partneri...imam seks samo so decko miДокажано е ама не си прочитала
Дали можете да ги избегнете сексуално преносливите болести ако имате секс за време на менструалниот циклус?
Постојат многу митови за тоа дека е невозможно да закачите сексуално пренослива болест ако имате односи за време на циклусот. За жал, ова не е точно. Доколку не се користи заштита за време на сексот, постои ризик да се пренесе секоја сексуално пренослива болест.
Менструалната крв, како спермата и вагиналната секреција, е одлична средина за ХИВ вирусот, бактерии, сифилис, кламидија и др. Освен тоа, многу жени имаат херпес за време на менструалниот циклус што уште повеќе го зголемува ризикот. Кога имате сексуални односи, без разлика кое време од месецот е, потребно е да употребувате презерватив за да спречите пренесување на болести.
Повеќе овде