Секс за време на менструација?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
dobro se slagam eve so ova...no nema mesto zza panika zasto ne gi menuvam seksualnite partneri...imam seks samo so decko mi
Сакаш да кажеш дека ако и ти и твојот сексуален партнер сте верни, нема шанси да се здобие некој од вас со СПБ?

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Ми пукна кондомот за време на циклус дали има некоја опасност и дали може да забремени девојчето?

P

Princ

Гостин
Никогаш не може со сигурност да се рече дека не може да забремени, ама шансите се мали, мнооооогу мали.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Никогаш не може со сигурност да се рече дека не може да забремени, ама шансите се мали, мнооооогу мали.
Добро фала другар... се извадив од памет у пм нека иде..

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
Немам ништо против, кој може да поднесе нека има. Мада тоа мислам сепак дека спаѓа у длабока интима.
Е сега малце оф топик, да ви раскажам една случка...Оние гадливите најдобро нека не читаат, да не испадне после немам предупредено.

Имам еден малку забеган другар, металец, :D случајно еднаш ми се довери дека со женска му имале секс за време на циклус.
Рече дека било жустро и жешко крвопролевање, со дупла доза андреналин. Чаршавот од бел до крај на вечерта бил као да имале заклано вол на него.
Типов свршил повеќе од 4 пати, а у позадина имале пуштено нешо screamo. Ама и орал имале плус.
Кога ми кажа бев :cautious: заебаваш нели? И овој мртов ладен, не бе прашај ја Цветанка ќе ти каже. :vozbud:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Немам ништо против, кој може да поднесе нека има. Мада тоа мислам сепак дека спаѓа у длабока интима.
Е сега малце оф топик, да ви раскажам една случка...Оние гадливите најдобро нека не читаат, да не испадне после немам предупредено.

Имам еден малку забеган другар, металец, :D случајно еднаш ми се довери дека со женска му имале секс за време на циклус.
Рече дека било жустро и жешко крвопролевање, со дупла доза андреналин. Чаршавот од бел до крај на вечерта бил као да имале заклано вол на него.
Типов свршил повеќе од 4 пати, а у позадина имале пуштено нешо screamo. Ама и орал имале плус.
Кога ми кажа бев :cautious: заебаваш нели? И овој мртов ладен, не бе прашај ја Цветанка ќе ти каже. :vozbud:
Ko i dade to smesno ime? :pos:

Иначе само едно ќе кажам за случкава. ГАД!

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Утре и е 4ти ден ме вика кај неа(утре) незнам дали да бодам или да го тинкам уше некој ден :(

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485

Мене па смешно ми беше :pos:
Ептен чудни фетиши имаат некои луѓе.:sick:

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
Мене па смешно ми беше :pos:
Ептен чудни фетиши имаат некои луѓе.:sick:

Забеган е ептен. Има и некои други настани, слични на овој, али радо не би за нив, случајно да не се пронајде типот. :)

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Не ми се допаѓа,сум пробала,ама не осеќаш многу,така да..... плус тоа,гадно е некако,подобро да не.Ама кој сака,слободно нека практикува :)

Kajgana Shop

На врв Bottom