M
Mario Gómez
Гостин
ахахах време беше некој судија да го изедеше..ааааааа ако го удреше добро дело ќе направеше..овие судииве се сите во ред и да ги стрелаш!!!:nenene::nenene:
Под знак прашање е ама има шанси.Да со 3 екипи гол разлика и ние сме последни... Такада и со 2 победи е знак прашање.
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.[/QUOT
da ama ako tepa i so polska,so praime togas,keski nie da tepame vecer so danska,vo sto se nadevam na iznenaduvanje,pa ke a lafime togas,vazi
ако ја победиме данска и србија, данска и да ја победи германија пак ќе биде позади нас, а сега норвешка кога победи и да победи против полска ќе биде пред нас поради меѓусебниот дуел, затоа не ни одговара поразот на германцитеПа ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.
leleeee kako se nervirase Heiner Brand ej.....facata mu bese hahaha gotov da zaplace......se skinav od smeenje koga mu odese nakaj sudijata so stegnat boks hahahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Лелеле судијата ќе ги изедеше од тренеррот на германците.Како му се улета аууу ќе го здрвеше убаво како се воздржа не ми е јасно.Добро дело ќе направеше.
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.[/QUOT
da ama ako tepa i so polska,so praime togas,keski nie da tepame vecer so danska,vo sto se nadevam na iznenaduvanje,pa ke a lafime togas,vazi
Данска и да изгуби, утре. а ние да ја тепаме данска..Утре секако дека мора да победиме ако сакаме да идеме.. Знали и денес и утер ке треба да тепаме...тое е динствениот начин.. Тоа ке ни беше и сигурно и доволно за полуфинале Сега и да тепаме двете не ни е ништо сигурно Но се радувам што навиваме и со нетрпение чекаме вакви утакмици.. Па Македонија никогаш немаше шанса да се надигрува со Полска, новешчка. русија. германија, данска... Се само со исланд игравмеПа ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.
'' so stegnat boks" :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:leleeee kako se nervirase Heiner Brand ej.....facata mu bese hahaha gotov da zaplace......se skinav od smeenje koga mu odese nakaj sudijata so stegnat boks hahahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Kaко да му објаснам на Дегенов!Од магаре неможе човек да се направи!ЕНТЕР дај жити се 50 мислења скинав денес, нервите ми се при крај од вакви постови. Ако знаеш, убеди го членот дека навистина знаеш, не само тропај и не ја труј темата со такви постови.