СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
ахахах време беше некој судија да го изедеше..ааааааа ако го удреше добро дело ќе направеше..овие судииве се сите во ред и да ги стрелаш!!!:nenene::nenene:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Да со 3 екипи гол разлика и ние сме последни... Такада и со 2 победи е знак прашање.
Под знак прашање е ама има шанси.

Пример, ние 6, Германија да ја тепа Данска (7) и Полска да ја тепа Норвешка (6).

Во таков случај делиме само со Полска и подобри сме.

Има шанси.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.[/QUOT

da ama ako tepa i so polska,so praime togas,keski nie da tepame vecer so danska,vo sto se nadevam na iznenaduvanje,pa ke a lafime togas,vazi

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Победа за Норвешка - судијата ги издупи Германците на крајот, тренерот на Германците малку фалеше да му врешти бокс на судијата и така! :)

Се на се хепиенд.
хахахахаха

G

grande-juve

Гостин
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.
ако ја победиме данска и србија, данска и да ја победи германија пак ќе биде позади нас, а сега норвешка кога победи и да победи против полска ќе биде пред нас поради меѓусебниот дуел, затоа не ни одговара поразот на германците

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Ако денеска победиме, во последното коло ќе треба и Норвешка и Данска да изгубат, ние да тепаме, за да одиме во полуфинале... Лудница е групава... :vozbud:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Лелеле судијата ќе ги изедеше од тренеррот на германците.Како му се улета аууу ќе го здрвеше убаво како се воздржа не ми е јасно.Добро дело ќе направеше.
leleeee kako se nervirase Heiner Brand ej.....facata mu bese hahaha gotov da zaplace......se skinav od smeenje koga mu odese nakaj sudijata so stegnat boks hahahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.[/QUOT

da ama ako tepa i so polska,so praime togas,keski nie da tepame vecer so danska,vo sto se nadevam na iznenaduvanje,pa ke a lafime togas,vazi

Епа тоа е друго 20. Зависиме од други, тоа е факт. Не зависи само од нашата игра.

btw, редно беше некој да ги издупи и германците, секоја утакмица ја тепаа со судии, им дојде крајот.

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.
Данска и да изгуби, утре. а ние да ја тепаме данска..Утре секако дека мора да победиме ако сакаме да идеме.. Знали и денес и утер ке треба да тепаме...тое е динствениот начин.. Тоа ке ни беше и сигурно и доволно за полуфинале :) Сега и да тепаме двете не ни е ништо сигурно:) Но се радувам што навиваме и со нетрпение чекаме вакви утакмици.. Па Македонија никогаш немаше шанса да се надигрува со Полска, новешчка. русија. германија, данска... Се само со исланд игравме:)
АЈде вечер да тепаме...Тоа е најбитно..И не е битно што поминавме во втора фаза...Битно е што ги тепавме полска и Русија :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Им дадоа многу шанси на Германците судиите, ќе беше премногу ако им ја дадеа и последната.

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
лошо е шо немаме добра гол разликаааа...ааааааааааа

Може и да ни бидат џабе 2 победи...:nesum:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Малку прерано е за математики. Почекајте малку...
Да видиме вечер што ќе направиме. Нема да е лесно.
Но се покажа во нашава група дека секој може секој да го победи.

Со победа се приклучуваме кон второто место меѓу репрезентациите со 4 поени.
Со пораз ја зацврстуваме последната позиција.
Или се или ништо :)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
leleeee kako se nervirase Heiner Brand ej.....facata mu bese hahaha gotov da zaplace......se skinav od smeenje koga mu odese nakaj sudijata so stegnat boks hahahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
'' so stegnat boks" :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
dajte bre link da se zakolam od smeh malku :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
so praite gabe matematiki, cekajte ke ako tepame posle 22h ke praime matematiki !!!!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ЕНТЕР дај жити се 50 мислења скинав денес, нервите ми се при крај од вакви постови. Ако знаеш, убеди го членот дека навистина знаеш, не само тропај и не ја труј темата со такви постови.
Kaко да му објаснам на Дегенов!Од магаре неможе човек да се направи!

Сега ни требаат 2 победи а за утре рачунам нерешено Данска - Норвешка
Многу е тесно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom