Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
море јас се кајам за многу работи и тоа:
што не заминав во Скопје да учам
што не продолжив со карате
што се запишав во гимназијата каде што денес учам
за друго баш во моментот не ми текнува малку се кајам што испуштив убава љубовна шанса ама тоа во секој случај е небитна ствар и баш многу не ми влејае на иднината

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
сум пропуштил бааги шанси... ама ич не ми чуе .. ако се умарав со тоа до сеа ке скренев (не дека не сум скренал) :)

К

Кики.

Гостин
Најглупо ми е што пропуштив да учам 2 училишни години во 1 :tapp:и да заминам во странство, а за друго не се замарам. Поминало веќе...:toe:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ха.....Мислам дека нема некоја шанса што сум ја пропуштила.
Се што сум направила/не сум направила ми изгледа сосема во ред и да можам да го вратам времето мислам дека нема нешто што би исправила..И пак да се родам ќе чекорам по истиов пат.Секогаш кога ми била дадена некоја добра прилика сум ја искористила.
Можеби има некој работи кои не сум ги искористила ама сигурно не се важни затоа што да беа до сега ќе се сетев:wink:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Моментално не се сеќавам на нешто конкретно и ако имало нешто такво ( а сигурно имало) сум го пропуштила веројатно зошто не било "пишано" за мене, затоа не жалам, бидејќи секоја пропуштена шанса е почеток на нова шанса

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
да
многу ми мака што не отидов на концертот на skazi
:toe::smir:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Жалам, да, веројатно, но од друга страна сигурно дека во некој момент толкави ми биле силите и можностите, и на крај на краиштата како што напишав на една друга тема, „Над истурено млеко не треба да се плаче“, секогаш има и други шанси, нови можности, а јас сум борец по вокација!

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Се каам за сите пропуштени шанси во животот без разлика за на кое поле станува збор.Се каам за работи што сум требала да ги кажам а не сум ги кажала.. се каам за работи што сум требала да ги направам а не сум ги направила..и за една работа т.е. нешто што не го кажав и направив кога требаше,додека можев ќе се каам до крајот на мојот живот....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
да ама џабе...штом било шанса, а сум ја пропуштил, значи било до мене...сепак..животот е полн со шанси, неможеш сите да ги зграбиш :)

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Жалев долго време за една шанса и потоа сфатив дека всушност не ни заслужувало тоа да се нарече шанса :) Сега единствено ми е мака што не отидов Америка додека студирав, ама :toe:. МОжеби ќе има други прилики

Член од
12 ноември 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
Sekako deka sekoj ima propusteni sansi vo zivotot za nesto,no smetam deka e podobro da ne se navrakame na propusrenite sansi za da ne se kaeme zosto ne sme gi iskoristile:wink:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Па не баш.
Една пропуштена шанса,носи друга прилика која сме ја зграпчиле во истиот момент.
Значи,никад не пропуштам ништо,само добивам различни ствари.
Нормално,не секогаш работите што ги добивам се во согласност со моите желби,но сепак,мора да се прифати фактот дека животот не се одвива секогаш според нашите замисли.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Жалам за 3 пропуптени шанси...4тата ако ја има не ја пропуштам па шо сака нека биде бе...:vozbud:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Не жалам за ништо.. Кога сум пропуштила шанса..сум добила нова и тоа подобра..:pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom