Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Да,имам пропуштено да станам многу богат,пред 2 години,се надевам повторно ќе се случи,па овој пат не се пропушта.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Жалам за нешо летоска шо пропуштив ама ај сеа шо ќе прајш...поминало.А и плус то не беше нешо многу битно.Ај ова лето па ак не :)

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Можеби единствено жалам за нешто што не сум се изборила и не сум била лоша и безобразна кон луѓе што го заслужувале тоа!

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Не жалам за ништо што сум направил! Може да ми е криво ден, два ама не дозволувам да се каам за ништо! Ако нешо шо се десило не ми е по мерак ондак нема зашо да жалам за тоа и се потсеќам себеси и да праам потешко да ми биде! И за пропуштени шанси, требало тогаш да мислам! Касно е после! И ако после ми е жал, за џабе се напрегам само самиот себеси и се измачуем безвезе!
Идам по правило

Живеј го секој ден ко да е последен, и carry on, there is a meaning of life! Олвејс позитив :)

InAnA

biAtch.
Член од
7 октомври 2007
Мислења
72
Поени од реакции
3
мислам дека ситее! сите пропуштиле нешто, поради кое се каат..
никој не е толку моќен да постигне се, да предвиди дали тој потег ќе му се исплати или не, да успее да не пропушти ниедна шанса во животот.. и сл.
едноставно, невозможно!

ии уште нешто..
викаат дека кога ќе си погледнеме во минатото, секогаш повеќе жалиме за тоа што НЕ сме го направиле, кога сме имале шанса, отколку за некоја грешка што сме ја направиле :) па нелии..

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
да, на дочекот на Стара нова година беше...и ја пропуштив упм...можеби и подобро е така( така се тешам)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
94-95 имаше кај нас една штедилница и имам гледано секој ден тој благајнико со торба полна пари од штедилница низ чаршија низ пазар до СОК одеше пешки по улици и чикмаци......

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
секој жали за пропуштени шанси, само што јас многу жалам за 2 шанси кои не ги пропуштив!!!

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Интересно...жалењето за пропуштени прилики поаѓа од претпоставката
дека можело да се постапи поинаку
но тоа го увидуваме сега од дистанца
а да се врати времето ќе се вратиме и ние со тогашното расположение и мислење
и пак би постапиле исто
оттаму жалењето за пропуштените прилики е реално но ирационално чувство...

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
сум пропуштил многу шанси за кои вреди да се каеш но меѓутоа не размислувам за тоа затоа што животот продолжува

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Требаше средно во Битола да отидам да учам.Тоа ми е најголемата пропуштена шанса досега.Но,сепак не е нешто нерешливо,така да и не се жалам :toe:

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Сум имала пропуштени шанси,кои сум мислела дека се битни,но на кои сега не се ни сеќавам,значите прашањето е и колку ми биле толку важни тие шанси на кои повеќе не ни мислам,а камоли да се сеќавам....Не биле битни...За секоја пропуштена шасна,постои можност да се надохнади,односно да се поправи,колку ние ќе жалиме за нешто што не сме го направиле,зависи од нас и на тоа што колку ние навистина сакаме да го реализираме тоа....

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
sum propustila mnogu sansi...no za edna se kajam m\najmnogu...so ne se vidov so licnosta so ja sakam...no docna e veke...:uvo:

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
ne mnogu, premnogu sansi sum propustila, ama ne se kaam. nema fajde od kaenje.

Kajgana Shop

На врв Bottom