оохоооохххххххооооооооооооооооооооооооооооооооооо абе сум пропуштила мнооогу работи во смисол на тоа дека сум се двоумела помеѓу две или повеќе работи а сум морала да изберам само една...а секогаш она што го немаме ни е послатко нели??????хехехеххххххинаку во вистинска смисла на зборот НАЈМНОГУ СЕ КААМ ШТО НЕ ОТИДОВ НА ПОСЛЕДНИОТ КОНЦЕРТ НА ТОШЕ............ незнам зашто ама нешто ми кажуваше да одам на тој концерт ама како и секогаш не обрнував многу внимание на претчуствата и така......
Можеби има што се каам кои тешко ги памтам.Инаку да се каам за пропуштена шанса од која ми зависела иднината,тогаш не.Затоа што поради тие мои одлуки сум тоа што сум денес.Кон минатото се вртам за да се сеќавам на убавите моменти а не да се каам.Тука е иднината кон која сум целосно насочена.
Не можам да жалам за нешто што во моментот не ми изгледало како можност, нешто што и денес ми е само уште една „работа“ која сум ја оставила во низата.Едноставно мојата перцепција за работите толку далеку одела во моментот, а тоа никогаш не е нешто за кое што можам да жалам.
Само уште едно искуство повеќе за наредниот пат.
Па во принцип и многу ретко испуштам шанси.Секогаш ги правам работите тогаш во моментот и никогаш не мислам за последиците. Можеби грешам али...Од тука произлегува и мојот одговор на ова прашање т.е. не се каам за испуштени шанси.Секогаш доаѓа нова а можеби и подобра.
Жалев, жалев па ми прекурчи и веќе не жалам од некни! Сега одиме обратно. Што би рекол еден: 'проблем планина, тука не вреди да се нервираш, тука треба да се делува'!!! :majmun:
За мнооогу шанси, да почнам прво од школување па натаму, а тоа се заради ‘‘љубов‘‘(чиста занесеност),, демек..хаха..али тоа си е моја грешка односно цената на мојата не созреаност во тоа време кога сум требал да ја донесам одлуката, сега да ја имам таа шанса, веднаш би ја искористил, тоа е земи се од животот и не се врзувај со никого...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.