Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
оохоооохххххххооооооооооооооооооооооооооооооооооо абе сум пропуштила мнооогу работи во смисол на тоа дека сум се двоумела помеѓу две или повеќе работи а сум морала да изберам само една...а секогаш она што го немаме ни е послатко нели??????хехехеххххххинаку во вистинска смисла на зборот НАЈМНОГУ СЕ КААМ ШТО НЕ ОТИДОВ НА ПОСЛЕДНИОТ КОНЦЕРТ НА ТОШЕ............ незнам зашто ама нешто ми кажуваше да одам на тој концерт ама како и секогаш не обрнував многу внимание на претчуствата и така......:(:(

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Можеби има што се каам кои тешко ги памтам.Инаку да се каам за пропуштена шанса од која ми зависела иднината,тогаш не.Затоа што поради тие мои одлуки сум тоа што сум денес.Кон минатото се вртам за да се сеќавам на убавите моменти а не да се каам.Тука е иднината кон која сум целосно насочена.

С

Сатори

Гостин
~*~

Не можам да жалам за нешто што во моментот не ми изгледало како можност, нешто што и денес ми е само уште една „работа“ која сум ја оставила во низата.Едноставно мојата перцепција за работите толку далеку одела во моментот, а тоа никогаш не е нешто за кое што можам да жалам.
Само уште едно искуство повеќе за наредниот пат.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Па во принцип и многу ретко испуштам шанси.Секогаш ги правам работите тогаш во моментот и никогаш не мислам за последиците. Можеби грешам али...Од тука произлегува и мојот одговор на ова прашање т.е. не се каам за испуштени шанси.Секогаш доаѓа нова а можеби и подобра.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Жалев, жалев па ми прекурчи и веќе не жалам од некни! Сега одиме обратно. Што би рекол еден: 'проблем планина, тука не вреди да се нервираш, тука треба да се делува'!!! :majmun:

К

Кнез Мишкин

Гостин
За мнооогу шанси, да почнам прво од школување па натаму, а тоа се заради ‘‘љубов‘‘(чиста занесеност),, демек..хаха..али тоа си е моја грешка односно цената на мојата не созреаност во тоа време кога сум требал да ја донесам одлуката, сега да ја имам таа шанса, веднаш би ја искористил, тоа е земи се од животот и не се врзувај со никого...:toe:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па мислам дека секој човек има пропуштено шанса,така и јас.Понекогаш жалам за таа шанса но си викам дека можеби така требало да биде!

Член од
10 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
.....ima nogo takvi raboti...ama pominalo veke.....

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
А што ако жалам? Ќе смени тоа нешто?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
...што не го послушав другар ми тоа лето 2002...ама тоа е животот продолжува ама ќе беше интересно ако го послушав

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Многу работи.. Eдна шанса што требаше да се исполни е а ги видам Кисс во живо !!!:(

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
имам едена тековна шанса...ако ја пропуштам знам дека ке жалам ама нема назад....а се натака тера!!!!!!!!!!!!!!

леле колку е убава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:uvo:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.483
Поени од реакции
2
Има за многу шанси што би требало да жалам.Ама било поминало,не можам да се вратам назад во времето...

Kajgana Shop

На врв Bottom