Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ne prifakam vakvo nekonstruktivno razmisluvanje.Ne gledam nikakva korist vo razmisluvanje za propustenite sansi.Mozebi zatoa vo momentov ne mozam da se setam na niedna takva,a ne deka nemalo.Sigurno ne sum iskoristila se sto sum mozela,ama ako pocnam sega da analiziram sto i kako ke se fatam sebesi kako naogam opravduvanja ili ke mi padne krivo mozebi,a takvo nesto ne mi treba bas.:nenene:

Propustenite sansi si se propusteni,ako seuste se tupam so niv ke gi propustam i segasnite,mozi i idnite,a takvo nesto ne si dozvoluvam.:)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Имам многу пропуштени шансе, ама не жалим за никој и нив бидејќи таков тип сум задоволен со тоа што го имам, скромен, не сакам нешто многу големо, важно да сум среќен а среќен сум, па што значи не би се вратил да сменим некоја пропуштена шанса.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Имам пропуштено разни шанси и сум се каел за тоа за некои многу но несакам да се навракам пошто ми е мака повеке. Одиме понатаму...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Премногу шанси сум имал во животов.
Дел од нив паметно сум ги искористил, но има и такви за кои се уште жалам што сум ги пропуштил.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
сеуште сум млад... 16 години...
сум имал многу прилики за овие години... ги има доста кои сум ги пропуштил... и се каам поради тоа... но и има доста прилики кои доста вешто сум ги искористил...

S

SSS-Stolica

Гостин
Жалам за 2 пропуштени ситуации, ах мутав јас од мал сум таков шо да се праи во иднина ќе гледам на ги пропуштам...

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Жалам и тоа премногу.Некогаш се тешам со тоа " можеби ќе ми се пружи друга шанса,па тогаш ќе ја искористам " али не е баш така.Ако би можело да се врати времето,многу работи би сменила и сигурно ќе имав многу повеќе во животов :).Сепак,тоа е тоа и нема назад,али се учи од грешките :smir::pipi:.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Жалам и ту како.Повеќето тука жалат за шанси поврзани за љубовта, а јас за друга шанса жалам.Пропуштив прекрасни мигови од осмо одделение, пропуштив т.е. многу такви шанси за да се радувам и на малите нешта.
Дури мислам дека ја пропуштив шансата пред две години, а тоа се токму моите години. Сега жалам и сакам да се нарвратам на нив, да бидам една поинаква отколку што бев.
Не ми се верува дека и пред две години сум се жалела за нешто што не се жалам сега..
И како што кажав во осмо пропуштив две шанси, т.е. три.
Една од нив беше и приемниот испит во едно приватно училиште каде што не отидов заради што бев во болница.
Тоа ми е најпропуштената шанса во мојот живот досега.

N

nUt

Гостин
Никогаш не жалам....
Што се случило се случило...
Нема потреба од жалење..
ако не сум го направила значи дека не ми било толку вредно....

и сеуште сум жива...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Edinstveno zalam sto ne nauciv malce poveke angliski. Za drugo so i da zalam dzabe e, ne mozam da go vratam vremeto. Mozebi zatoa sto ne bile nekoi golemi raboti, pa ne mi e mnogu zal sto sum gi prepustila.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Жалам за тоа што не отидов средно да учам во Скопје единствената работа која можеби никогаш нема да ја заборавам што сум ја пропуштила.

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Охо зошто сум педерче и со девојки секогаш сум одел на сигурно, па затоа 1000 пати ми се случило да не напраам нешто со некоја и по некое време да дознаам дека можело да испадне нешто.Покрај тоа жалам и што ич не учев како мал и сега немам створено навика за учење

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Има :( Леле кога ми текне, си велам како можеше да бидеш толку глуп?????? Таква шанса имам испуштено :uvo:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Има Има Има, многу. Жалам. За нешто не жалам ама за некои работи не се заборава.

:jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom