Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.406
- Поени од реакции
- 5.972
Нема везе тоа, и кога е исклучен само го полни.Isklucigo telefonot i taka isklucen preku usb na kompjuter.
Нема везе тоа, и кога е исклучен само го полни.Isklucigo telefonot i taka isklucen preku usb na kompjuter.
Јас би одел на Мирото.Не знаев кај да го поставам прашањево,а ме мрзи да отворам посебна тема за ова,па решив да го поставам тука.
Сакам да си купам нов мобилен и во дилема сум помеѓу Samsung Galaxy Ace S5830 и Sony Xperia Miro.Ако некој има еден од телефониве и не го мрзи да сподели искуство(како е задоволен/задоволна) или некоја информација која би ми помогнала во изборот,би му бил многу благодарен.
Miro земи си го, секако е подобар од веќе застарениот и досаден ацеНе знаев кај да го поставам прашањево,а ме мрзи да отворам посебна тема за ова,па решив да го поставам тука.
Сакам да си купам нов мобилен и во дилема сум помеѓу Samsung Galaxy Ace S5830 и Sony Xperia Miro.Ако некој има еден од телефониве и не го мрзи да сподели искуство(како е задоволен/задоволна) или некоја информација која би ми помогнала во изборот,би му бил многу благодарен.
enyone ???незнам дали е за овде прашањето,но би сакал да знам нешто повеќе за овој телефон LG Optimus L7 би сакал да знам цена во постпејд и припејд и ако го има некој да казе дали е добар.
Види си цени на операторите имаш веб сајтовиenyone ???
Ајдеееееееее ... зависи од телефон до телефон, разгледај ги рецензиите на гсмарена на некои има споредено гласноста на звукот со конкурентитеДали HTC телефоните се погласни за рингтон или Sony (само Sony Xperia...) - зборуваме значи истиот рингтон со ист квалитет све исто (дури и телефони од исто рамниште)...Исто така ме интересира кој од тие два е погласен во малото звучниче за разговор?
Читав на нет и тоа многу..Дури еден другар што има HTC wildfire S ми вика дека почна како ехо да се слуша неговиот глас кога збори со некој. Интересно е тоа што и на форуми странски го читав истиот проблем...На гсм арена читав дека HTC имаат average quality (тие што се на рамнинско ниво со sony моделите) во споредба со другите :SАјдеееееееее ... зависи од телефон до телефон, разгледај ги рецензиите на гсмарена на некои има споредено гласноста на звукот со конкурентите
неможеш да споредиш хтц со сони туку модел на хтц со модел на сони
порано да речеме вокмените беа гласни у п.м. последно имав W995 вокмен и растураше, после него некое време сите телефони ми беа тивки
а горниот звучник на сите скоро е ист нема голема разлика
И јас на мојот Wildfire S слушав ехо, сега на S3 пак слушам ехоЧитав на нет и тоа многу..Дури еден другар што има HTC wildfire S ми вика дека почна како ехо да се слуша неговиот глас кога збори со некој. Интересно е тоа што и на форуми странски го читав истиот проблем...На гсм арена читав дека HTC имаат average quality (тие што се на рамнинско ниво со sony моделите) во споредба со другите :S
До ушите е.Треба да се чистатИ јас на мојот Wildfire S слушав ехо, сега на S3 пак слушам ехо![]()
те прислушкуваатИ јас на мојот Wildfire S слушав ехо, сега на S3 пак слушам ехо![]()