Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
imam SE vivaz pro u8 i vo posledno vreme touch screenot ne chini nessh, ako pritisnam edna opcija se otvora druga ili voopshto ne raboti! ako mozhi da mi kazhete vo shto e problemot i kako mozhi da se popravi? Itno mie!!

imam Sony Ericsson vivaz pro u8 i vo posledno vreme touch screenot ne chini nessh, ako pritisnam edna opcija se otvora druga ili voopshto ne raboti! ako mozhi da mi kazhete vo shto e problemot i kako mozhi da se popravi? Itno mie!!

купи нов, јас го имав истиот телефон и ми се шекна после кратко време.. Истото се случува со u5

imam Sony Ericsson vivaz pro u8 i vo posledno vreme touch screenot ne chini nessh, ako pritisnam edna opcija se otvora druga ili voopshto ne raboti! ako mozhi da mi kazhete vo shto e problemot i kako mozhi da se popravi? Itno mie!!

Само нов тач да се смени, не е скап, ако си за менување пиши ПП

дечки абе да ве прашам,Кој кур му е на мојот телефон (LG p350 Android) поврзан е со wifi кажува дека е поврзан и рутерот е исправен а не отвара веб и плеј стор?два пати го акнав од земја неќе да работи треба уште еднаш или нешто др е проблемот ?

незнам дали е за овде прашањето,но би сакал да знам нешто повеќе за овој телефон LG Optimus L7 би сакал да знам цена во постпејд и припејд и ако го има некој да казе дали е добар.

Користам Alcatel OT-813, кога сакам да го поврзам телефонот со компјутер воопшто не нуди можност да се конектираат туку едноставно го полни. На почетокот се јавуваше опција да може да се префрлуваат фајлови, но неколку пати ја исклучив бидејќи ми требаше само за полнење, а сега ја нема... Барав во сетинзи но не можам да најдам како би се средило?

И дали постои можност да се исклучи calibration wizard? Зашто проклето многу ме нервира. :mad:

Користам Alcatel OT-813, кога сакам да го поврзам телефонот со компјутер воопшто не нуди можност да се конектираат туку едноставно го полни. На почетокот се јавуваше опција да може да се префрлуваат фајлови, но неколку пати ја исклучив бидејќи ми требаше само за полнење, а сега ја нема... Барав во сетинзи но не можам да најдам како би се средило?
инсталирај си ги USB драјверите ....

И дали постои можност да се исклучи calibration wizard? Зашто проклето многу ме нервира. :mad:

Isklucigo telefonot i taka isklucen preku usb na kompjuter.

Си добив бесплатен алкател move 2 од T-mobile (со нов договор потпишување) и сакам да го декодирам за да си користам број од вип на него. Како што разбрав, можело без пари да се декодира ако имаш гаранција ама ми кажаа дека сервисот на Алктател е T-mobile уствари. И сеа прашањето е дали T-mobile ќе ми го декодираат нивниот телефон да си го користам на vip? :pos: Ако не, кај да си го декодирам? И колку пари ќе ме чини тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom