A taa od one raboti na drugi telefoni?bump: само ONE картичка не работи, tmobile и VIP работат. Чаре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A taa od one raboti na drugi telefoni?bump: само ONE картичка не работи, tmobile и VIP работат. Чаре?
imam Sony Ericsson vivaz pro u8 i vo posledno vreme touch screenot ne chini nessh, ako pritisnam edna opcija se otvora druga ili voopshto ne raboti! ako mozhi da mi kazhete vo shto e problemot i kako mozhi da se popravi? Itno mie!!
Да, пробано е и со други картички на ONE на тој телефон не функционира.A taa od one raboti na drugi telefoni?
Znaci nitu edna od one ne raboti?aio e taka, togas e do telefonotДа, пробано е и со други картички на ONE на тој телефон не функционира.
инсталирај си ги USB драјверите ....Користам Alcatel OT-813, кога сакам да го поврзам телефонот со компјутер воопшто не нуди можност да се конектираат туку едноставно го полни. На почетокот се јавуваше опција да може да се префрлуваат фајлови, но неколку пати ја исклучив бидејќи ми требаше само за полнење, а сега ја нема... Барав во сетинзи но не можам да најдам како би се средило?
инсталирај си ги USB драјверите ....
Користам Alcatel OT-813, кога сакам да го поврзам телефонот со компјутер воопшто не нуди можност да се конектираат туку едноставно го полни. На почетокот се јавуваше опција да може да се префрлуваат фајлови, но неколку пати ја исклучив бидејќи ми требаше само за полнење, а сега ја нема... Барав во сетинзи но не можам да најдам како би се средило?
И дали постои можност да се исклучи calibration wizard? Зашто проклето многу ме нервира.![]()