Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Не знаев кај да го поставам прашањево,а ме мрзи да отворам посебна тема за ова,па решив да го поставам тука.
Сакам да си купам нов мобилен и во дилема сум помеѓу Samsung Galaxy Ace S5830 и Sony Xperia Miro.Ако некој има еден од телефониве и не го мрзи да сподели искуство(како е задоволен/задоволна) или некоја информација која би ми помогнала во изборот,би му бил многу благодарен.

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Не знаев кај да го поставам прашањево,а ме мрзи да отворам посебна тема за ова,па решив да го поставам тука.
Сакам да си купам нов мобилен и во дилема сум помеѓу Samsung Galaxy Ace S5830 и Sony Xperia Miro.Ако некој има еден од телефониве и не го мрзи да сподели искуство(како е задоволен/задоволна) или некоја информација која би ми помогнала во изборот,би му бил многу благодарен.
Јас би одел на Мирото.
1.Далеку понов модел
2.Далеку поголема интерна меморија (2.2 gb user available во однос на 158 мб)
3.Дупло поголема RAM 512 во однос на 278 на самсунгот
4.Предна камера(што и не е толку важно)
5.Андроид ICS 4.0
6.HTML5
7.Дизајн :cuc:
...и да би ти препорачал да го видиш и Sony xperia GO

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Miro земи си го, секако е подобар од веќе застарениот и досаден аце

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
незнам дали е за овде прашањето,но би сакал да знам нешто повеќе за овој телефон LG Optimus L7 би сакал да знам цена во постпејд и припејд и ако го има некој да казе дали е добар.
enyone ???

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Види си цени на операторите имаш веб сајтови
дали е добар зависи, според мене не, никогаш нема да биде популарен нити ќе држи цена нити па некогаш ќе бидат нешто посебно, не се добри и одлучи се за некој друг модел

M

Mayavin

Гостин
Сакам да земам мобилен од VIP ама само телефон без картичка тоа претплата ништо ништо..
мора да има со мене некој со лична карта или можам сам да го земам ? :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Дали HTC телефоните се погласни за рингтон или Sony (само Sony Xperia...) - зборуваме значи истиот рингтон со ист квалитет све исто (дури и телефони од исто рамниште)...Исто така ме интересира кој од тие два е погласен во малото звучниче за разговор?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Дали HTC телефоните се погласни за рингтон или Sony (само Sony Xperia...) - зборуваме значи истиот рингтон со ист квалитет све исто (дури и телефони од исто рамниште)...Исто така ме интересира кој од тие два е погласен во малото звучниче за разговор?
Ајдеееееееее ... зависи од телефон до телефон, разгледај ги рецензиите на гсмарена на некои има споредено гласноста на звукот со конкурентите
неможеш да споредиш хтц со сони туку модел на хтц со модел на сони
порано да речеме вокмените беа гласни у п.м. последно имав W995 вокмен и растураше, после него некое време сите телефони ми беа тивки
а горниот звучник на сите скоро е ист нема голема разлика

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ајдеееееееее ... зависи од телефон до телефон, разгледај ги рецензиите на гсмарена на некои има споредено гласноста на звукот со конкурентите
неможеш да споредиш хтц со сони туку модел на хтц со модел на сони
порано да речеме вокмените беа гласни у п.м. последно имав W995 вокмен и растураше, после него некое време сите телефони ми беа тивки
а горниот звучник на сите скоро е ист нема голема разлика
Читав на нет и тоа многу..Дури еден другар што има HTC wildfire S ми вика дека почна како ехо да се слуша неговиот глас кога збори со некој. Интересно е тоа што и на форуми странски го читав истиот проблем...На гсм арена читав дека HTC имаат average quality (тие што се на рамнинско ниво со sony моделите) во споредба со другите :S

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Nokia N80, имал проблем чичко ми со екранот. Дали можеби е скинат флет кабелот? Ако знаете и некој сервис пишете, цитирате или означете ме во мислење! Фала.. :)

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Читав на нет и тоа многу..Дури еден другар што има HTC wildfire S ми вика дека почна како ехо да се слуша неговиот глас кога збори со некој. Интересно е тоа што и на форуми странски го читав истиот проблем...На гсм арена читав дека HTC имаат average quality (тие што се на рамнинско ниво со sony моделите) во споредба со другите :S
И јас на мојот Wildfire S слушав ехо, сега на S3 пак слушам ехо :confused:

Член од
12 октомври 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Имам sonyericsson vivaz u5i и не сака да се вклучи кога пробам да го вклучам само се покажува логото на sonyericsson.Што може да е и ако има начин барам помош.

Kajgana Shop

На врв Bottom