Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.133
Поени од реакции
8.226
Ќе ја теравме заебанцијава уште ден два, ама па кога ќе видиш, и поубаво вака што се заврши, оној Флеш како што тргна напади да добива, ќе испиеше Варикина некоја, после криви ќе му бевме.

Би замолил друг пат менаџментот да ги остава овие работи да си го тераат правецот. Па кај отиде-отиде работава :icon_lol:
Ептен јак момент беше како заврши... Тоа не се знае кој пие кој плаќа тука, секоја нова тема е од типот kako da stanam iflueser, No pants day, Crnkinji vo Skopje itn., и одеднаш некоја гревтарка почнува ред и дисциплина да ствара на темата за Докурташе, па бришење, па пораки со опомени...
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.860
Поени од реакции
34.895
Добра е коцка бе, коректна е во повеќето наврати. Испадна како шо испадна, од некоја причина ја уби темата во најјакиот момент и ние гневни тргнавме у офанзива на секоја тема.:ROFLMAO:

Ќе имаше уште минимум 10 страни добар материјал пред да се оладиме, особено Флеш кога ќе и кажеше на Ивче да се регистрира. :pos:
 
Ф

Флеш

Гостин
Брат не ми е до заебанција . Капирам за кучето,океј сум . Ама кретени испаднаа со други работи . Те молам од почит,не ме замарајте . Со кучето продолжете,ваша работа е , ваш проблем и не ме замарајте . Немате осет искрено
 
Член од
30 јуни 2020
Мислења
2.381
Поени од реакции
8.912

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.037
Поени од реакции
106.829
Не знам зошто ама од 300 километарскиот пост на Сајбер ова ме насмеа. :ROFLMAO:
Прадедо ми на времето, незадоволен од српските власти ја запалил општината и подоцна умрел во затвор
 

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.322
Поени од реакции
3.171
Sarkazam ili shizofrenija, odluchete sami...
Наскоро Груевски се враќа во Македонија и верувам дека цела штета што беше настаната од оваа власт ќе биде поправена а за тоа ќе се погрижат руската и кинеската тајна служба кои во моментов се негово обезбедување во Будимпешта бидејки со сите докази кои ги има против западот треба да сведочи и тоа сведоштво ќе направи тектонски пореметувања во светот посебно на балканот бидејки без негова власт русите и кинезите не можат да си ги остварат своите бизнис стратешки цели со ваков протекторат во којживееме сега.
 
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.455
@мкд владе (еве поштено да играм и да го тагнам за да, не дај Боже му залетне ракија во грлото) на темата за враќање кон природата т.е. кон животот на село:

Tagni me be buljas, nemoj vaka , si citkam i od nigde nikade jas vo muabetot, ke mi zaletnese rakijata :mad: .
Jas sum kako dar od gospod za komsija. Sekoj den svekja za zdravje ke mi palis ;).
Автоматски споено мислење:


Ne im gi zaveduvam tuku kako bese ona komsi nekoj ni ja eba zenati ;)
Автоматски споено мислење:


Vo Capari imame i skolo i ambulanta, i koperacija takozvano sportsko bife i hotel ( da ne se tutkate so svalerkata ili svalerot po koli vo obliznite livagje ;) ).
Selo moje lepse od Pariza :toe:
A ako saka epten samotnicki zivot togas mu go preporacvam Veprcani, prilepsko mariovo. Vo radius od 20 km zivo pile nema ne pak ljuge.
 

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.024
Поени од реакции
19.507
Тема: Tinder
Прилично ниско ниво на дискусија во темата, но со многу искри. :LOL:

Мислите дека на возрасна жена и е дојдено до секс, не бе срцки. Најголем оргазам ми е кога пијам утринско кафе во мир и тишина, да прошетам во природа, да седнам да уживам во планинска викендичка, со поглед на езеро, дури ги слушам планинските славејчиња како милозвучно пејат. Ете тоа е живот, тоа е убавина, тоа е нешто поубаво од секс и нема споредба, сексот е потреба дур си млад, јас лично имам осетено доста намалување на либидото, а не сум над 40 години, што значи, сигурно ќе се намалува понатаму, а и многу поубаво ми е сега, неголи во времето кога ми дивееја хормоните. Посмирена сум, постабилна и порелаксирана. И што е најбитно, мозокот ми е пошарп и мислата ми е побистра.
Ima zbor za toa. Se veli Frigidna ;)
Далеко од тоа, си имаме задоволства со маж ми, само не секојдневно, него еднаш неделно да речеме, а ти ми се лепиш на темиве ко мува на гомно, де одјеби више.
Taka de, ednas nedelno, mesecno kolku da ne e bez ic. Ne od so ti bara dusata tuku od so mora, da ne recat frigidna ;) .
Inaku ubavo go kaza ova, ko muva na lajno. Realno podobro muva otkolku lajno, ne mislis Ti taka :cautious:.
Mu sum se lepel, demek kao nesto deka si epten pozelna, jebozovna pa nemozam da ti oddoleam? Ne mi veli deka takov vpecatok dobi od moeto lepenje ko muva za lajno :D

 

Kajgana Shop

На врв Bottom