Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.611
Поени од реакции
38.949
Кога сфатив што направив со гледање финалето одма ми текна на тебе и ГОТ фијаското па кога видов слично пак ти се случило беше пресмешно, бидејќи веќе во тој момент сите сме гледале три различни епизоди (1,2,6) како прва за потоа да ме докрајчи @Setsuko кога почнала од епизода 5 како четврта различна во целиот хаос.

:lolzz:

Ја гледав и Common People (1) и го има тој Black Mirror шмек, simple. За жал веќе бев зависен од хаосот па продолжив со Eulogy (5). А патем имам една неизгледана од претходната сезона, финалето ако не се лажам.

Дали ви се допаѓа што градат светови универзуми, спојуваат епизоди и сите гимикс околу тоа?

Вози сезоната за сега, ќе вдахне живот во ајпито за да продолжат да снимат најверојатно.
@wot - Имам и појака приказна од GoT.

Ексклузивно, само за Кајгана форум - Dexter го имам гледано само финалето. И толку.

:D
Ме заболе стомакот од смеа, на глас се смеам веќе пола саат ко мрднат. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
За неупатените: во последнава сезона од Black Mirror што излезе пред некој ден редоследот на епизодите е каша-попара (исто беше и минатата сезона), па така @wot почнал со епизода 6, јас со 1, не знам кој беше друг со 2, @Setsuko со 5... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
А @STEALTH објаснува колку е по-легенда од нас сите заедно. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom