Пост на кој сте се изнасмеале

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.058
Поени од реакции
17.753
сега ми текна Шчезни бранеше за Рома , и нели повекето играчи кога ке дадат гол против бивш тим не се радуваат , дали ако Шчезни прими гол нема да се нервира ?
Не е можно ваква будала да е :pos:
 

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.793
Поени од реакции
7.017
ednash idev u edna prodavnica od onie golemite so ima se unutra i ja gleam da fatam kvakata ali nema kvaka vratava sama se otvara i ja si vlagam i si kupuam stvari mi teknue togas zimav ce de kasetofon imashe eftini i sea glupost pak koa idev na tamu po godina i neso si vikam aj da vidam so ima so nema u prodavnicava i mi teknue deka vratava sama se otvara i ja zastanuam pred vrata i cekam ne se otvara cekam 5 minuti da ne e neso kvar pak ne se otvara ae si vikam use 5 minuti ja cekam i si begam brat i niso pak ne se otvori pa posle gleam niz toa izlogot unutra so e fintava a tamu niso be nekoi masi kompjuteri telefoni ko kancelarija ali zaboraiv da vidam deka kvaka staile ponovo kasno mi tekna toa abe gluposti
drugo so mi teknue koa idev za struga na odmor leto beshe i si zimav ja karta za strushki autobus fino lepo od autobuska na shalter i si vlagam ja si seam i ide ide autobusov edno 4 saata jasi vikam zaso ne se glea ezero vise ali ae si sedam cekam da stigneme i koa stignavme izlagam pakbe nema ezero mene strav me faca zaso vaka da ne sum spiel koa sme pominale niz struga ali ovoj shoferov vika berovo brat zadnja stanica ja ostanav zdrven so e rabotava be kakvo berovo vii kartava za struga sum kupil kakvo berovo ti ibam shoferot i on me glea mi vika daj toa kartata i mi vika brat ti si glup be idi lechi se ja mu vikam zaso vregas be peder i on vika kupi si cvikeri so dioptar poso ti pisue sedishte 5 a peron 6 a za struga ide na peron 5 be glup eden i ja vikam e so koj kur pisete peron meron gluposti pisete da razbere sekoj neso pa niso na kraj so kuferot na autobuska sum sedel do naredni dan i nazad ali ne behse dosadno idea tie od selata pa mubeti za politika filmoi internet ovo ono i vrvi vreme
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641



Си слушнал за Лајонес?

Прегледај го приврзокот 191025

Доколку не, време е да го оставиш твојот досаден живот зад себе и да постаниш Лајонес мастер. Извади картичка од лајонес, следи неколку предавања кои ќе ти ја вратат вербата во животот, и повторно со голем елан, ќе почниш да се дружиш со сите твои пријатели,роднини до 5-то колено, ќе запознаваш нови ликови, телефонскиот именик ќе ти биди исполнет со повеќе од 1500 броеви. Секој ден нови авантури, и нови предизвици.

.....доколку и ова не е доволно добро....

Дали си слушнал за Кирби?

Прегледај го приврзокот 191027

Тоа е магична правосмукалка, која доколку постоеја вештерки како во бајките,сигурно ќе летаа на неа! Со електричен мотор појак од оној на елон маск во тесла шпедитерите, поштедлив од 2.0 TDI и подокажан од било кој бренд на правосмукалки е вистински предизвик за оние кои се осеќаат безживотно, немаат волја да се разбудат наредниот ден, и воопшто не доживеале некој позитивен момент. Секој ден станува идеален, да се шитне правосмукалка плус. Нови станови, нови госпоѓи, нови познатства, а само една правосмукалка. Секој ден нова авантура и можност за поголема заработка од онаа во викенд на рулет во Сенатор, и посигурна добивка од наместени утакмици на џаро типс!

.....доколку и ова не е доволно добро....

Дали си слушнал за ПАРТИСКИ ВОЈНИК?
Прегледај го приврзокот 191026

Сигурно како мал сонуваше кога ќе пораснеш да бидиш војник? Доколку си на работ на разумот, а сакаш да си на работ на татковината и да ги браниш интересите на твојата партија, тогаш ова е идеална прилика да станеш партиски војник и да извадиш партиска книшка. Како да знаеш точно од која партија да извадиш книшка?
Реши го овој тест, и дознај од која партија треба да извадиш книшка.

Која боја ја гледаш на сликата??

Прегледај го приврзокот 191022

а) Црвена
б) Сина

Одговор под а) Црвена.
Честитам. Ти си опозиционер. Во душа, а во подзнак револуционер. Опозиционерот најчесто се стреми да дојди на власт, критикувајќи го секое дело на партијата која е на власт. Можеш да излезеш на улица, да превртиш контењер и потоа да го сликаш, постираш на социјалните мрежи со хаштаг #загадено #ЗаОваСеБоревме? #АлоГрадоначалниче #СкопјеСеГуши и да наведиш дека моменталната власт воопшто не се грижи за околината. Притоа не заборавај да додадеш дека идеалите на твоите предци прабаби и прадедовци се уништени и дека залудно се бореле (иако целиот нивни живот го поминале во нива орајќи и надевајќи се дека ќе заврни)

Одговор под б) Сина

Честито, ти си лидер во душа! Моментално си на власт, па можеш да даваш изјави по социјални мрежи,евентуално на некоја невидена и нечуена новоотворена блиска до партијата телевизија дека напорно се работи во влада, при што побарувачката на дезодоранси скокна за цели 180 % поради прекумерното работење и потење. Можеш да поминиш покрај контењер кој има расфрлано ѓубре наоколу, да го собереш заметиш и исчистиш и да го постираш на социјалните мрежи со хаштаг: #ветено #СкопјеЧисто #ЗаЧистоСкопје #СеГрижимеЗаОколината и потоа да влезеш во твојот увозен vw 2.0 TDI кој исфрла PM10 честички низ ауспух како Роко Зифреди сперматозоиди.
Не заборавај кога поминуваш низ улици и некоја шахта испушта радиоактивна реа од која и кинез би рекол “стварно смрди“ да изглумиш дека ништо не чуствуваш и дека е нормален мирисот на гомна во толкава урбана средина затоа што секој сере против вашата власт.

.....доколку и ова не е доволно добро.....


Време ти е да почниш да се дрогираш.

Прегледај го приврзокот 191024
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.642
Поени од реакции
81.645
Шпекулацијата беше ваква, икарди плус игуаин плус 50 милки, и со тие пари да се земат рафиња и кансело, значи да останеме на истиот тим, само место икарди, игуаин. :)
Незнам шо е потажно, хачико догото дур го чекаше гир на станица да се појави 200 години и на крај умре од смрт, или шпекулацијава.
:pos:
 

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.020
Поени од реакции
2.059
NoFap деј тен енд каунтинг , пуцам од вишок сила, мотивираност, позитивност и ред други бенефити.... топките натежнаа по кило.. ама ако, вреди.... незнам која ќе биде само среќната добитничка што ќе ја ослободи сета тежина да излезе на површина, сигурно нема да зажали и ќе бара уште и уште и уште.....
Ти ли си тој манијакот што напаѓа по градов
:pos:
 
Член од
7 август 2011
Мислења
4.749
Поени од реакции
12.765
само едно не ми е јасно... зашто син и интерлове се расправаат на темава... можат дискусијата у нивни фан клуб да си ја продолжат да не мора да ги читаме...
И мене не ми е јасно како може за скоро 10 години на форум ти упорно да поставуваш мега глупи прашања у скоро секоја тема па ете тоа е.
И тука си викаш еј јако го заеба клипче сладоледов. Убаво му го зачука.
Ама... из кеца у двојку, сладоледов дрско со две нозе у клучна коска:
немам толку голема глава ко твојата за да памтам толку многу информации па морам да препрашувам
:pos:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom