Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Што стана со луѓево,у последно време,да ги тера да се самоубиваат.Последна жртва е Ентони Бордеин.Самоубиство со бесење.Уживав во неговите емисии.У пичку матер,жими се.Страв ме фаќа.Нека почива во мир.Прекрасни емисии ... Навистина загрижувачки:confused:

Кајги, знаат ли овие дека не треба да се тера инат и дека треба нешто да поминат со прскање против комарци и други минијатурни бубачки?... додека не биде касно :eek:

Ептен се глупи рекламиве кампањи за пијалаци во последно време.

"Ние не те гледаме како уште една бројка! Ние сме како тебе!"

Младите го превземаат Пепси, Тинејџерите ја превземаат Фанта, Тинејџерките го превземаат куров. Ние сме ладни! Ние сме смут! Ние сме твои а не нивни! Ние сме пиво како тебе! Младо, свежо полно со енергија! Ние сме smooth ко женска на плажа! Ние немаме налепници! Ние сме исти како тебе! Да! Ти млад дечко што ни е таргет група! Оваа реклама е направена од млади луѓе што поминуваат низ истите проблеми како тебе и тотално не е направена од група што последен пат била млада пред 20 години и добива три пати поголем месечен приход од тебе ти невработен студенту!

Па да му ебам матер кај ќе беше крајот за сите таргет групи вака да правеа реклами?

НИЕ СМЕ ПИВО! ИСТО КАКО ТЕБЕ! НИЕ СМЕ СТАРИ! НИЕ СМЕ ИЗНЕМОШТЕНИ! НИЕ СМЕ ПЕНЗИОНЕРИ! САКАМЕ ДА СЕ ВОЗИМЕ ВО ВТОРНИК ВО ЈСП! ПОСЛЕДЕН ПАТ ИМАВМЕ ЕРЕКЦИЈА ВО БИВША ЈУГОСЛАВИЈА! ГЛЕДАМЕ СИНХРОНИЗИРАНИ СЕРИИ СЕКОЈ ДЕН!

ПОБАРАЈТЕ НОВО СКОПСКО RAW! РАПАВО КО ТВОИТЕ ПЕТИ! САМО ЗА ПЕНЗИОНЕРИ!

ЕКСКУЗИВНО!!!!!!!!

Познатиот форумџија Марио Џонтра Волта oткако побегнал во илегала последен пат е забележан во белградската населба Борча како снима музички спот во обид да се пробие до зведзде гранда (ФОТО+ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=trZTOzb2i48&t=90s

Последно уредено:
Иначе летово ми се чини во прилеп уште јас и мирче од варош ќе останиме во градов. Али има тазе завршени средношколки, или шо би рекол метју меконахи- This is what i like about highschool girls man, as i get older they stay the same age hehe * hits blunt* .. се заебавам, ќе скапам на работа со се саботи.

Гасам се :vozbud:

Dew2_RbUEAAKfAD.jpg

NoFap деј тен енд каунтинг , пуцам од вишок сила, мотивираност, позитивност и ред други бенефити.... топките натежнаа по кило.. ама ако, вреди.... незнам која ќе биде само среќната добитничка што ќе ја ослободи сета тежина да излезе на површина, сигурно нема да зажали и ќе бара уште и уште и уште.....

Не.Морам ова да го споделам сеа си е малце кршење на принципот или таканаречениот период на отсуство ама ова денес беше кома:
У маркет на каса постар господн 70+ му враќат од новиве десетки што се и човеков и вика:Што е ова?Му враќа женава:Пари :pos:.Вика сакаш да ме излажеш не постојат вакви.Женава му враќа дека пред одреден период стартувале(ги пуштиле во оптек),а книжните заминале во историјата.Стариов повторно враќа:Ти сакаш да ме измамиш :pos:ја тука се ролам на каса да имаше некој ризла мислам дека ќе ме смотаа ко да сум канабис,и добро човеков не се трга виде не виде касиеркава му даде 2X5Денарки the end.

Инаку САФ вечерва дишеа на апарати мислам ги почитувам и се тоа ама нема се гледа дека времето си го прави своето освен тоа свињата шо се дере ко да е Годзила.
2018, скопска ситуација :place:

Инаку на децава интересен им стана дневников се отворија ко туни.Нека фурат ако им е забавно(03:09Ч )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom